Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hangi cuzi rakam yaw. 11 milyon avro verdik.70 milyon türk lirası falan.

abartmayalım lütfen. bana aysalcı diyorsun, kendin full terimcilik yapıyorsun. elinden gelse öveceksin diagne mitroglu trasnferlerini. bu mu objektiflik

Piyasa şartlarına göre iyi paraya alındı ikisi de

Aysal zamanı topçu almak daha kolaydı.Diagne yanlış transfer olduğunu hoca bile kabul eder niye öveyeyim

1 saate Bulut gelecek , öğreniriz bugün illaki olumlu ya da olumsuz olduğunu, az daha sabredin yav..

kıymetli renktaşlarım şimdi Fatih Terim'e sorsalar; "Yeni gelen tetteh'i tek forvet olarak mı oynatmayı düşünüyorsunuz?" diye, o da şöyle dese "hayır Diagne ile iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum". (diagne satış aşamasında) bu ne kadar abes karşılanabilir ki? bütün bunlar bonservis koparma mücadelesi. öyle ya da böyle Falcao gelecek.

Her sene bundan daha rezil bir şey yapamazlar diyoruz her sene çıtayı daha yükseğe çıkarıyorlar yazıklar olsun..

Siz devam edin.
Hafta sonu maç geçene kadar gelişme olmaz.
Siz kudurmaya devam edin burada.

Son maçı metz maçı olabilir.Hafta sonu da bizimle olacak tarzı bir şey demiş eğer çeviri hatası değilse

Ulan monaco ve jardim hıyarı.galatasaray taraftarının ahını alanın iki yakası biraraya gelmez.inşallah küme düşersiniz

Yangın tayfayı göreve çağırıyorum. Ortalığı yangın yerine çevirip bir nebze de olsa öfkemizi dindirsinler.

Küller küllere, tozlar tozlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt