Bence dayaktan fazlası gelmiş başına üzülmeye başladım bu herife ben.bu adam niye böyle ya çocukken çok dayak falan mı yedi naptı anasını satayim. bi tuhaf hareketler haller tavırlar. nasi bi belaya düştük ya'rab biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence dayaktan fazlası gelmiş başına üzülmeye başladım bu herife ben.bu adam niye böyle ya çocukken çok dayak falan mı yedi naptı anasını satayim. bi tuhaf hareketler haller tavırlar. nasi bi belaya düştük ya'rab biz
Aynen deplasmandaymis zatiŞaka bir yana, Monaco'nun tribünü mü var yav. Heriflerin maçla alakası yok çoğu zaman. Maç da deplasmandaymış zaten.![]()
Nöbet bağımlılığından kurtulma hattı kurulmalı...Bu son transfer nöbetim. Bir daha asla bu igrenc dönemi takip etmeyecegim. Bizi bu duruma sokanlari allaha havale ediyorum.
15:30da uçağı kalkıyor, yanlis anlaşılma var.gelmedi daha bu ahmet bulut
Aynen deplasmandaymis zati![]()

Niye Monaco çeşitli bahanelerle süreci uzatmak istiyor? Sıkıntı bunda
Monacoya her yer deplasman hakketen lanŞaka bir yana, Monaco'nun tribünü mü var yav. Heriflerin maçla alakası yok çoğu zaman. Maç da deplasmandaymış zaten.![]()

Nerde?şeref aydın 20de nzonzi istanbulda diyor bakalım gelcek mi
gelirse eğer onu foruma küstürenler utanır umarım