Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Portekizli çalıştırıcı, Metz ile oynanacak maç öncesi düzenlediği basın toplantısında Ben Yedder'in transferi sonrası Falcao'nun durumunun ne olacağıyla ilgili soruya, "Falcao, bu hafta çok iyi çalıştı ve çok istekliydi. Kendisi, üç haftadır bizimle birlikte ve çok iyi bir durumda. Ona elbette güveniyorum. Wissam Ben Yedder'i ise ikinci bir forvet olarak düşünebiliriz. Falcao ile çok uyumlular ve birlikte oynayabilirler" cevabını verdi. (hürriyet)

ne diyor bu herif?
40 milyon euroluk ikinci forvet mi olur dürzi

Ahmet Bulut'un açıklamasında ben çokta olumlu şey görmedim. Hala hafta ortasına kadar netleşecek falan filan. Adamlar basbaya bizi bekletiyor. Başka forvet almazlarsa falcao'yu yollamayacaklar işte. Yok Falcao maçta oynayacakmışta bilmem ne. Yollacaklarsa zaten bir maçta falan oynatma ne içinmiş?

Ahmet Bulut: "Falcao, Galatasaray'da oynamaya niyetli."

Bütün burayi okuyan sikeci medya ve satilik kalemlere girsin.

8be8e385f141833df7cf54965436ed28.jpeg

Lyon TD Sylvinho: "Jason Denayer doğal bir lider. Hem genç oyuncularla, hem de eskilerle iyi bir ilişkiye sahip. Ona verdiğim sorumlulukla birlikte büyümesini umuyorum."
şuan kadroda olsa anca yedek olurdu.

belli de olmazdı aslında fatih hoca 3 savunma fantezisine girebilirdi.

Ahmet Bulut'un açıklamasında ben çokta olumlu şey görmedim. Hala hafta ortasına kadar netleşecek falan filan. Adamlar basbaya bizi bekletiyor. Başka forvet almazlarsa falcao'yu yollamayacaklar işte. Yok Falcao maçta oynayacakmışta bilmem ne. Yollacaklarsa zaten bir maçta falan oynatma ne içinmiş?
Çıksın desin ki hayırlı olsun salı gelecek değil mi ? Neyse siz bilirsiniz olumsuz olun

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet Bulut'tan ne demesini bekliyorsunuz. Sonuçta bu adam yönetici değil. Menejer.. Söyleyebilecekleri çok kısıtlı olmasına rağmen adam baya bir detay vermiş. Neticede söylediği her kelime kendisini bağlar ve ceza alabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt