Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao gelmek istiyor. Monaco o paraları vermez ona. Monaconun amacı 1 sene daha tutup sonra salmak. Ama 1 sene sonra falcao da bu kontratı avrupada bulmaz bunun bilincinde. Kalırsa mutsuz şekilde kalir. Falcao gelmezse 3 tarafta bu işten zararlı çıkar. Monaco iyi şartlarda sözleşme vermesi dışında falcao gelecek gibi duruyor. Gelmese de haftaya artik başka golcü bakılmalı, en mantıki aday da Cenk.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar Galatasaray kültürü, profesyonellik, duruş vs dedikten sonra daş maş çok olmamış. Koskoca Galatasaray kulübünün kültürünü bilen ve ona göre davranmayı da herkese öneren biri olarak bu ağızla bizi elaleme rezil etmenizi yadırgadım. İstifa etmek de bir erdemdir. Önce edin sonra başkalarını davet edin bence.
Ben ortamda dönen muhabbetten bahsediyorum. Bu kadar iş bilmezce hareket edenler değilde bunu ortaya koyanlar mı hatalı olacak. Hadi oradan.

BEYLER LEQUIPE:

Will AS Monaco succeed in convincing Radamel Falcao to stay in the Principality? In recent hours, the trend is negative. Despite discussions over an extension on the Rock, the Colombian would be decided to leave. He confirmed this desire to his leaders.

EBwbak1WwAASs-w.png:large

bu kadar saçmasapan bir fikir olamaz , hitler vari bir iş. mutfak robotuna mı öğretiyorsun?

TFF Başkanlığına atanan Nihat Özdemir: "Bazı takımlarımızın 11 yabancıyla sahaya çıkması kamuoyunda rahatsızlık yarattı. İstiklal Marşı okunurken hiçbir Türk oyuncunun olmadığını gördük. Bu durum bazı insanları rahatsız etti ve üzdü. Ben yabancı sayısının düşürülmesinden yanayım"

Doğru mesela şu açıklama hiç saçma değil

TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Fenerbahçe ile ilgili şampiyonluk sayıları soruluyor ama Fenerbahçe tarafımıza resmi bir başvuru yapmadı."

Bu herif 28.olayını da yapmaya çalışacak gitmeden

BEYLER LEQUIPE:

Will AS Monaco succeed in convincing Radamel Falcao to stay in the Principality? In recent hours, the trend is negative. Despite discussions over an extension on the Rock, the Colombian would be decided to leave. He confirmed this desire to his leaders.
Kaynak pls.

BEYLER LEQUIPE:

Ahmet bulutun açıklamasını yazmışlar.

Falcao ayrılmak istediğini bildirmiş, metz maçında oynayıp gelecek gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt