- 31 Mayıs 2010
- 5.239
- 3.008
- 1.748
Şeref bey hoşgeldiniz Mehmet Özcan hakkında bir bilgi var mı ? Defans için takviye yapılacak mı ? Falcao geldi diyelim ikinci forvet olarak bir scout transferi olacak mı mitroglu giderse ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o haberde bişe yoktu ya çeviri hatası vardı sanırım. kolaylık ve zorluk kelimelerinden dolayı olarak baska noktalara geldi konu.L‘equipe, L‘equipe olali böyle geri vites yapmamistir. Büyüksün GS taraftari vesselam![]()
Kiralama ffp'ye girer girmesine ama kiralama + (zorunlu) opsiyonla falan hallolurdu.
Kusura bakma ama saçmalık bu. 5 milyon haberi 2 haftadır var.ali naci gazetede 3 milyona olumlu cevap verdiler dedi 5 gün önce .3 e biterr iste.bonaervis vermek zorundayiz
Üzülürüm ama satılmayacak nasıl olsaFalcao için Belhanda satılırsa üzülür müsünüz?
Reis burda ergenlerde var kuş familyasından olanda var. Onlara kızıp seni sevenleri üzme. Hoşgeldin...İyi nöbetler :-)
luyindama taktiği yapılacak deniliyor ffp ye takılmamak için aslı var mı sence? 1 yıl kiralık 2.sene zorunlu opsiyon dolayıısyla bonservis?İyi nöbetler :-)
Arkadaslar Falcao meselesini kafaya takmayin. Adam hafta ici gelecek zaten. Yok o onu takip etmis yok bu bunu takip etmis gerek yok bunlara. Umit hoca unfollow yaptiginda da geri takip eder yazmistim. Cunku olumsuz bir sey yok ki. Adam geri takip yapmadigi icin unf yapmis o da bu kadar :-)
Her seyi gectim, bir ara foruma girdigimde bir arkadasimiz "yav Falcao gelmeyecek olsa coktan bir forvet ismi cikardi ona giderlerdi" yazdigini gordum. İste onemli kistas bu zaten. Falcao isi iptal olsaydi son 1 hafta icerisinde yogun sekilde forvet isimleri ortaya cikardi zaten. Ki her sey yolunda bir sorun yok. Metz macini da oynayip gelecek. Hatta restinden dolayi hocasi oynatmayabilir de.
Cabuk Seref abi gelmis, derhal Berke denize banlayin
kral tek bir soru sorucam . net bir cevap bekliyoruz ama.İyi nöbetler :-)
Insallah diyelimHatta restinden dolayi hocasi oynatmayabilir de.
bonservis meselesi ne oldu reis. nasıl halledecez o mevzuyuArkadaslar Falcao meselesini kafaya takmayin. Adam hafta ici gelecek zaten. Yok o onu takip etmis yok bu bunu takip etmis gerek yok bunlara. Umit hoca unfollow yaptiginda da geri takip eder yazmistim. Cunku olumsuz bir sey yok ki. Adam geri takip yapmadigi icin unf yapmis o da bu kadar :-)
Her seyi gectim, bir ara foruma girdigimde bir arkadasimiz "yav Falcao gelmeyecek olsa coktan bir forvet ismi cikardi ona giderlerdi" yazdigini gordum. İste onemli kistas bu zaten. Falcao isi iptal olsaydi son 1 hafta icerisinde yogun sekilde forvet isimleri ortaya cikardi zaten. Ki her sey yolunda bir sorun yok. Metz macini da oynayip gelecek. Hatta restinden dolayi hocasi oynatmayabilir de.