Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yangin başlamiş twitterde. Yakinda buzlu transfer tahtasi resmi atar resmi hesap

http://d.marmaragazetesi.com/news/18257.jpg

Yangın Tayfaaa!!! Göreve!!!

Mustafa Cengiz yönetimi, Alp Yalman’dan sonra Galatasaray’ın başına gelmiş tek düzgün yönetimdir.

Transferi beceremiyorlar doğru, çok daha iyisini yapan gelebilir o da doğru, ama tüm resme baktığımızda:

1. Öyle ya da böyle 2 senede 2 şampiyonluk.
2. Şirketi ilk defa kara geçirmek.
3. Bu zorluklar içinde canla başla çalışacak kendi klasmanında dünyada tek teknik direktör Terim’e tam anlamıyla sahip çıkmak.

Yukarıdakilerin hepsini yapıp üstüne bir de transferi becerebilecek bir yönetim varsa buyursun gelsin!

Yok kulübü batırıp 3 tane transfer yapacaklarsa uzak olsunlar, durum bu kadar basit.

Buradan atıp tutmak kolay, mesele sürdürülebilir başarı. 5 sene böyle devam edelim, FFP bitsin, gelirlerimiz artsın, o zaman gelenleri alkışlarız hep beraber ama asıl kahramanlar şu an burada, şu an bu mücadeleyi verenler.
Katılarak şunu eklemek istiyorum, belki izlemeyen renkdaslar vardır.

İnsan kucumsemek icin soylemiyorum,oyle bir haddim olamaz hele hele abdurrahim albayrak gibi birini,benim aldigim maas onun bir gecede konsa verdigi bahsis olur ancak
Ama yani boyle bir profilin;diksiyon,dis gorunus ne bileyim feraset gibi ozelliklerin kacina sahiptir.Cakal cakal tiplerin oldugu,her turlu zenginin cirit attigi bir piyasada her ne kadar klup Galatasaray bile olsa kac kisi ciddiye alir.
Sanki biz bastan kaybediyoruz gibi

Bu yangın tayfanın Genel Başkan’nının kim olduğuna dair bir bilgi var mı?
Bu resmi bir oluşum mu?

Screenshot_2019-08-13-17-16-50.webp
@

Falcao takip ediyor.

Bir de instagramda parcalisokak diye bir hesap var bugün falcao kap yarın uçak diyor kaynaģından eminmiş dediğim çıkmazsa sayfamı seri şikayet edin yazmış. Tutmazsa bombalayalım :/

Monaconun da ne yaptigini ben size soyleyim
Zaman kazanmaya calisip,son bir sene sozlesmesi kalan oyuncusunu iki uc hafta daha oyalayip takimda tutacak
Falcao gelmeyecek
Yangin tayfanin bir ferdi degilim
Ama aptal da degilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt