Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.007
- 40.790
- 3.413
Yangin başlamiş twitterde. Yakinda buzlu transfer tahtasi resmi atar resmi hesap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler bilgi için renktasimClaudia diye bi gazeteci soyledi
Kadina interliler tapiyor
Aha wamangituka gitmis mi! Yönetim istifa!
Katılarak şunu eklemek istiyorum, belki izlemeyen renkdaslar vardır.Mustafa Cengiz yönetimi, Alp Yalman’dan sonra Galatasaray’ın başına gelmiş tek düzgün yönetimdir.
Transferi beceremiyorlar doğru, çok daha iyisini yapan gelebilir o da doğru, ama tüm resme baktığımızda:
1. Öyle ya da böyle 2 senede 2 şampiyonluk.
2. Şirketi ilk defa kara geçirmek.
3. Bu zorluklar içinde canla başla çalışacak kendi klasmanında dünyada tek teknik direktör Terim’e tam anlamıyla sahip çıkmak.
Yukarıdakilerin hepsini yapıp üstüne bir de transferi becerebilecek bir yönetim varsa buyursun gelsin!
Yok kulübü batırıp 3 tane transfer yapacaklarsa uzak olsunlar, durum bu kadar basit.
Buradan atıp tutmak kolay, mesele sürdürülebilir başarı. 5 sene böyle devam edelim, FFP bitsin, gelirlerimiz artsın, o zaman gelenleri alkışlarız hep beraber ama asıl kahramanlar şu an burada, şu an bu mücadeleyi verenler.
Mutlaka defansif orta saha ile mi oynanıyor bu futbol ? 3 tane 8 ile oynanmıyor muFernando gittiğinde defansif orta saha transferi hazır olmalıydı. Şimdi lig başlarken oynatmalıydık. Büyük hata. Seri'nin 6 numara oynayamayacağı gelmeden belliydi.
Bi türk futbolcuya herkes talip olursa aynı şartlarda hepsi gözü kapalı bizi seçer. Şartların değiştirildiği yani alinin bazı kişileri yemleyip transferi bozmuş olmalı başka ihtimali olamazmehmet özcan nıye olmadı anlamadım ben
yolla link spamlayalim yavastanEkli dosyayı görüntüle 55680@
Falcao takip ediyor.
Bir de instagramda parcalisokak diye bir hesap var bugün falcao kap yarın uçak diyor kaynaģından eminmiş dediğim çıkmazsa sayfamı seri şikayet edin yazmış. Tutmazsa bombalayalım :/