Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
En geç cumaya kadar bu transfer zaten biter, falcao gelir.. boşuna erkenden yangın yapıyorsunuz.Transfer sezonu bitiyor. Ne zaman yapacaktık? 1 Eylül'ü bekleyelim istersen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En geç cumaya kadar bu transfer zaten biter, falcao gelir.. boşuna erkenden yangın yapıyorsunuz.Transfer sezonu bitiyor. Ne zaman yapacaktık? 1 Eylül'ü bekleyelim istersen.
Yangın tayfa leader

Falcao gelirse kendimi ortak kullanıma açıcağım bunu en son trabzon sturridge muhabbetinde kulanmıstım simdi de kullanıyorum.
1,5 aydır cuma. Bir şeyin bitirecekleri yok. İstifa da bir hizmettir.En geç cumaya kadar bu transfer zaten biter, falcao gelir.. boşuna erkenden yangın yapıyorsunuz.
Terim defalarca uyardigi halde kosmuyordu sonunda sutladiBilenler bilir, bir zamanlar Felipe vardi 10 numara, leblebi gibi oyuncu calimlardi, hoca onu 10 numaradan savunmanin önüne cekmisti sonra ne olduysa tartisip postalamisti adami. Unutamadigim ve izlemeye doyamadigim oyunculardandir kendisi.
Emin olmasam böyle bir risk almam hadi tersini de sen al heyecan olsun
Yardımcı olacak hekim dostların vardır.
Falcao gelirse kendimi ortak kullanıma açıcağım bunu en son trabzon sturridge muhabbetinde kulanmıstım simdi de kullanıyorum.
Haklısında bu cuma son cumaydı.1,5 aydır cuma. Bir şeyin bitirecekleri yok. İstifa da bir hizmettir.
Tamam gelir diyorsan ve iddaliysa bete katıl2 hafta sonra Tugay:
![]()
#Ezikbahceloading#AbdürrahimTopaaaaalllNerede
#AbdürrahimKralArdaaaaaNerede
#AbdürrahimJosefffffffNerede
#AbdürrahimDiagneeeeNereye
#AbdürrahimDransferİstiyoruz
Alex'e benziyordu tarzi, kosmazdi ama top gelince rakibin felegi sasiyordu. Hatta o dönem Barca ile macimiz vardi acayip heyecanlanmistim Felipe yüzünden sansimiz olur diye, bir baktim adam savunmanin önünde ön libero cikiyor, bütün hevesim kacti, golleri yemistik zaten. Bir tanesini de su Saviola cöpü atmisti. O zamanlar Messi muamelesi görüyordu SaviolaTerim
Terim defalarca uyardigi halde kosmuyordu sonunda sutladi
Tamam gelir diyorsan ve iddaliysa bete katıl