Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süreç uzayınca transfer heyecanı azalıyor bknz: Feghouli transferi yarın geliyor yarın geliyor vs.

10-15 gün önce Falcao KAP'ıyla şimdiki KAP'taki heyecan farklı olur.
Ben forumdan cikinca gelişme olur baby.nzonzi evet demiş,akşama kadar net haber düşerse bana haber et @Sergen Zeren yapip

IMG_7567.webp

Böyle bir paylaşım var mı bakabilir misiniz?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Süreç uzayınca transfer heyecanı azalıyor bknz: Feghouli transferi yarın geliyor yarın geliyor vs.

10-15 gün önce Falcao KAP'ıyla şimdiki KAP'taki heyecan farklı olur.
Aradan birde Fiorentina maci gecti.

O maci iyi bir oyunla kazansaydik ‘vay be daha Falcao bu takima katilacak’ derdik, simdi Falcao transferiyle takimin sistemsizligi, fiziki yetersizligi cozulemiyecegini biliyoruz.

Epl de transfer kapandı ve sturridge boşta kalmış vay be ligin lüksüne bak

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Aradan birde Fiorentina maci gecti.

O maci iyi bir oyunla kazansaydik ‘vay be daha Falcao bu takima katilacak’ derdik, simdi Falcao transferiyle takimin sistemsizligi, fiziki yetersizligi cozulemiyecegini biliyoruz.

Benim en cok canimi sikan konu bu oldu ne yalan soyleyeyim hevesimi kacirdi fio maci

İyi bir 6 numara bile yeter bu takıma. Falcao gelmiyor iste uzattık iyice.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugun hersey netlesir
Ben yedder imzalıyor
Yenge dönüyor

sence istememiş midir peki?
Açıkçası bilemiyorum normalde bir yanitim olurdu ama hoca ne düşünüyor bilmiyoruz aylardır konusmuyor konuşmaktan özellikle kaçıyor hoca o yüzden ne desek boş
Ama bukadar ciddiyetsizlik hocaya ters ufakta olsa tepki koymasını beklerdim Denizli maçı çok zor olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt