Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joa Mario iyi topçu ama Dos değil Inter de 8 numara ve 10 numara olarak oynadı Banega gibi. Dribling atabilen hızlı bir ortasaha

İhtiyaç meselesini ayrı tutuyorum ama bu inter şu an icardiyi şutlamaya uğraşıyor çok salaklar marioda iyi oyuncu

Belhanda gitmiyorsa mantığı yok zaten bu transferin.Seri göz markajı yapıyor rakiplere rakipler yanından gülerek geçiyor.Eğer defansın önüne koyarsa bayern 7 tane falan atar

sizin gibilere ALİ KOÇ vizyonu lazım brother
Eğer şu kadar yapılan rezilliği savunuyorsan Ali Koç vizyonu sizin gibilere lazım renktaş.. Ali Koç gibi vizyonum var diyenler Comolli gibileri tutar ve battıkça dibe batar.. Senin geçen sezon kek gibi gelen CL gruplarında forvetsizliğinin bedeli kaç milyon euro ?.. Diagne + Mitroglu gibilerinin maliyetini üstüne koy + Falcao konusunda aylardır milletin çektiği üstüne koy + yukarıya yazdım ve bunların baş mimarını eleştirdim diye Ali Koç'a reva görüldük demi :asd: tam tersi olmasın..

Belhanda yolcu.Hem mario hem nzonzi istenmez.

Seri - Mario - Belhanda ha. Beklerimiz, hatta Marcao ve Luyindama kaldıramaz bu orta sahayı, çok zor. Ligin içinden geçebiliriz ama Avrupa hüsran olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt