Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
João Mário iyi futbolcu tamam iyi hoş ta bize 6 numara lazım bu adam 6 numarayı geçtim 8 numara bile değil ki

João Mário-Younes Belhanda
Michaël Seri

Orta sahası çok doğru gelmedi bana ...
Şu orta sahada luyindama ve marcao her maç 3 net hata yapar.Hoca kendilerine geçen maç ileride basın diye talimat vermiş veya insiyatif kullandılar bilmiyorum ama en az 3-4 pozisyonda basacak adam olmadığı için defanstan çıkıp topa bastılar.Bu da arkalarını boş bıraktı acımazlar 2 topta delik deşik ederler

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Seri
Feghouli Belhanda Mario Babel/Mor
Falcao

İlginç bir planlama doğrusu ofans olarak canavar olur.

Mor-Babel-Feguli
Joao-Seri-Belhanda
Naga-Marcao-Luyin-Maryano

Clde gelecek olumsuz bir kura sonucunda 6 macta 20-25 arası bir gol yeriz hayirlisiyla.

Mario geliyorsa belhanda gidiyor ve bu diagnenin kaldığını gösteriyor. demek ki satamadık

Valla hiç orta saha alınmamasından korkuyorum bu yüzden Mario ofansif bile olsa gelsin.

João Mário iyi futbolcu tamam iyi hoş ta bize 6 numara lazım bu adam 6 numarayı geçtim 8 numara bile değil ki

João Mário-Younes Belhanda
Michaël Seri

Orta sahası çok doğru gelmedi bana ...
Böyle bir sey düsünülüyorsa 3ünü de yolla yeni orta saha kur daha iyi. CL'i gectim, bu orta saha Züpper Lig'de bile ayakta duramaz.

15 veren varsa belhanda satılsın daha iyisini buluruz ffp varken bu paraya hayır demek imkansız.Ama 10 falan olacaksa gerek yok

Bir yandan da João Mário 'nun gelmesi orta sahada topla mesafe kat etme sorunumuzu dribling yapabilen oyuncu eksikliğimizi giderir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt