Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Baska takim almis ben onu anladimBen sunu anladim: bonservisli oyuncu almamiz suan icin imkânsiz.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baska takim almis ben onu anladimBen sunu anladim: bonservisli oyuncu almamiz suan icin imkânsiz.

Gomis tutulacak bir karakter değildi ama yerini doldurma sözlerini tutamadılar burda hocaya laf söyleyecek bir durum yokBunda FT'nin sucu cok büyük. Yönetim o ne derse onu yapiyor.
Gomis'i tutun deseydi yollamazlardi.
Fernando'yu kalmaya ikna edebilirdik. Elin oglu da beceriyor bu isler bknz Asamoah, Kolarov vs.
Ne varmış gomis’in karakterinde, gayet düzgün bir adamdıGomis tutulacak bir karakter değildi ama yerini doldurma sözlerini tutamadılar burda hocaya laf söyleyecek bir durum yok
belhanda yyerine düşünülüyorsa 4. maç taşlanır.Gol asist katkısına bak gözlerim kanadı
Niye? Saha icinde bir terslik yapmadi, gollerini de siraliyordu, belli ki hoca ile de iyi anlasiyordu. Biraz paragöz olabilir ama Gomis >>>>>>>> Diagne. Bu da bir gerçek.Gomis tutulacak bir karakter değildi ama yerini doldurma sözlerini tutamadılar burda hocaya laf söyleyecek bir durum yok
Roma birakmiyor.Kolarov'u biz alsak ya?
Hem taş gibi sol bek hem de Marcao'nun alternatifi olurdu sol stoperde.
2 m EUR'a biter iş.
Gerçekçi olalım. Gelinen nokta da
Fernandoyu da
Ndiayeyi de
Arıyoruz!
İlerleyen süreçte Onyekuruyu da arayacağız