Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.494
- 8.861
- 1.698
Hala monaconun satmiyorum ulan demesine bakar iş. Nasil oluyorda falcao bitti falcao Galatasaray da diyebiliyolar ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizimkiler "satmadan alamazsin"in cümlesini önce elindeki mevkisinin en iyi adamini sat ondan sonra oyuncuyu al diye anlamislar sanirim. Harfi harfine uyguluyoruz.
Elin oglu önce elindekinden daha iyisini alip öyle yolluyor adami. Yorum farki![]()
Bizim o boşa verecek 2.7 milyonumuz yok o kadar aptal değiliz falan yazıyordur muhtemelenNe yaziyor,mitroyu alacak kadar dusmedik falan mi yaziyor
Kurdugumuzu kim söyledi zaten. Bizim kendi potansiyelli gençlerimizi oynatacak yerimiz ve sabrımız yok 2. Ligte küme düşmekten 3 hafta kala yırtmış bir takımın orta sahasi ile vakit kaybedemeyiz. Bizde yeteri kadar genç var sırada bekleyen.Mehmet i de rakiplere kaptirirsak geleceğin takimini kuruyoruz palavrasina inanan kalmaz
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne varmış gomis’in karakterinde, gayet düzgün bir adamdı
Ya da biz 100 bin euro verebiliriz kalanini siz tamamlayin dertler,tssk gecer gibiBizim o boşa verecek 2.7 milyonumuz yok o kadar aptal değiliz falan yazıyordur muhtemelen
Çök çök![]()
Seydou Doumbia ile yollar ayrıldı | NTVSpor
La Liga'da küme düşen Girona'da, Fildişi Sahilli forvet oyuncusu Seydou Doumbia'yla yollar ayrıldı.www.ntvspor.net
Pardon ya el aliskanligi iste,yanlis yazdimÇök çök
Adam bakti tarik camdalin aldigi paraya sonra ben napiyorum dedi ve zam istedi gayet normalKarakterli bir adamdı ama yeni Sezon başında zam için yaptıkları yakışmadı. Bu performanstan sonra benden vazgeçemezler diye düşündü, belki pişman da olmuştur sonradan ama yakışmadı