Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala monaconun satmiyorum ulan demesine bakar iş. Nasil oluyorda falcao bitti falcao Galatasaray da diyebiliyolar ?

Bizimkiler "satmadan alamazsin"in cümlesini önce elindeki mevkisinin en iyi adamini sat ondan sonra oyuncuyu al diye anlamislar sanirim. Harfi harfine uyguluyoruz.

Elin oglu önce elindekinden daha iyisini alip öyle yolluyor adami. Yorum farki :)

Niyeki? Biz de falcao gelmeden satmıyoruz işte diagneyi 😊

Diagneyi kim aldıysa o yollasın. Bu adam bu formayı giyen en ariza adam, kolay gitmez.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet i de rakiplere kaptirirsak geleceğin takimini kuruyoruz palavrasina inanan kalmaz

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kurdugumuzu kim söyledi zaten. Bizim kendi potansiyelli gençlerimizi oynatacak yerimiz ve sabrımız yok 2. Ligte küme düşmekten 3 hafta kala yırtmış bir takımın orta sahasi ile vakit kaybedemeyiz. Bizde yeteri kadar genç var sırada bekleyen.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Joao için en fazla iki sene daha kiralarlar sene başı 2.5'tan olsa 5 eder, Bence bonservis muhabbeti palavra değil

Büyük bir rezalet dönüyor.

Plan yok, oyuncu satışı yok, 6 numara yok, stoper sayısı 3, Falcao süreci rezalet ve patlamak üzere, Mitroglou yollanamıyor.

Ve tam 21 gün kaldı transferin bitmesine.

Bu iş kabak tadı vermeye başladı ağa..

Öyle antrenmanlarda herkesin elini ayağını öpüp ‘ayylaffffyuuuu’ işlerine girersen, adamlar da böyle kene gibi yapışır işte.

Yemin ederim geçen senenin aynısı. Sadece fernando gomis farkı var.

Falcao geleceksen gel birader orta sahamız yok yangın yapamıyoruz senin yüzünden

Karakterli bir adamdı ama yeni Sezon başında zam için yaptıkları yakışmadı. Bu performanstan sonra benden vazgeçemezler diye düşündü, belki pişman da olmuştur sonradan ama yakışmadı
Adam bakti tarik camdalin aldigi paraya sonra ben napiyorum dedi ve zam istedi gayet normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt