Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok iyi olmuş. Elin gün görmemiş amelesine ederinden 10 kat fazlasını ödeyip 700 bin euro alan adamada yıllık 2.3 verirsen daha çok başına bela olur.

Diagnenin Çok eşlerinden biri abdurrahim olur umarım tır gibi geçsin üzerinden

Doğru diyorsunuz da, nasıl kasımpaşaya 13 bayılmak zorunda kaldıysak bu arızaya da bu parayı vermeye mecbur kalmış olabiliriz. Görüyoruz işte adam para beğenmiyor gitmem diyor. Genel olarak bu yönetim maaş konusunda iyi işler yapıyor o yüzden direk 2.3 önerdiklerini düşünmüyorum

ffp filan hikaye, oyuncu gider bonservisini öder. bizde ona imza parası olarak öderiz.
çok şükür bankalar birliği ile yapılan anlaşmalar sayesinde kasamızda 6-7 milyon tl nakit para bulunur.

(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)

12 Ağustos 2019 07:17 ~ 07:59 · gurrpegi

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hâlâ eksi durumdayız. Kimi satmayı düşünüyor yönetim? Belhanda gidebilir sanki satacak başka adam yok. Linnes ve marianoyu kimse almaz. Diagne gitmez. Mehmet topalı alıp kapatalim transferi bari.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

transferler yapılmışda olsa geçen seneye göre Fernandao Ndiaye Onyekuru tarzı 3 ilkonbir oyuncusu gitti ve gelen sadece Babel ilkonbire koyabilirsin oda 90 dakikalık değil . Önlibero kanat stoper forvet Fatih hocanın hayalleri birerbirer kayboluyor . Busenede şampiyonlar ligi hüsran
Seri yi yedeğe mi aldık?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neden hocam diğer türlü olduğuna dair kanıtınız nedir?Eğer diğer türlü olsaydı geçen sene birini alırdık devre arası kapatırdık açığı neden almadık
Kulübün yayınladığı FFP anlaşması kanıtım. Lütfen 5 dakika ayırıp, açıp okuyun. Bu sene eksiye geçtin diyelim, seneye aldığın hiç bir topçuyu(bonservisli) avrupa listelerine yazdıramıyorsun. Para cezası vs de vardı sanırım.

Peki bu eskisehirli bebe çok mu fizikli niye alalım boşa 1-2 milyon bonservis verelim?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin 6 numarada adam akıllı yedeğin bile yok vereceğin 1m a çok mu diyorsun? Evet bu adam baya iyi banko da oynuyor. Bizim gençlerde gitsin banko oynasınlar yapacaklarını görelim bakalım. u19 videolarına göre yetenek dağıtmak kolay

Ciddi şekilde Topal’ı kaçırmamak lazım. Daha iyisini bu saatten sonra verebileceğimiz paralara alamayız, net.

Diagne‘ye taraftar baski yapmali.

Hoca da düsünmedigini kadro disi birakilacagini söylemeli.

ffp filan hikaye, oyuncu gider bonservisini öder. bizde ona imza parası olarak öderiz.
çok şükür bankalar birliği ile yapılan anlaşmalar sayesinde kasamızda 6-7 milyon tl nakit para bulunur.

(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)

12 Ağustos 2019 07:17 ~ 07:59 · gurrpegi

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

6-7 Milyon TL cokmus gercekten buna sükür etmek lazim cok büyük paralar. Sener Özbayrakli nin 1 yillik maasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt