Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic transfer yapmayi kadroyu korusaydik daha iyiydi. Olursa bonservisi elinde bi Falcao gelirdi.

Ben sIkIldim bu isten.

Yerli bir dos alacaksak bu isim Mahmut Tekdemir olmalı

Topal filan değil
Boş, boş konuşmak konusunda master bu oluyor heralde. Biz eksideyiz adam satmalıyız diyoruz adam başakşehir gibi kan emici kulüpten mahmut'u öneriyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Diane’ye verilen bonservisten çok maaş başımıza bela oldu maaşı az olsaydı her türlü giderdi. Bu transfer dönemini mahfeden Diagne’nin satılamaması oldu. Falcao gelse bile takım geçen seneden daha geride.
Okadar yüksek değil yav. 2.4 milyonun üstüne biçok arap ve rus takimı çıkabilir

Sattığın kadar alabilirsin olayının sezonluk değil transfer sezonu boyunca olduğunun en net kanıtı;

"Galatasaray'da Mali işler direktörü Sedef Hacısalihoğlu'nun işine son verildi. Sedef Hacısalihoğlu, transferin son gününde yaptığı yanlış hesaplama nedeniyle forvet takviyesinin iptaline yol açınca işinden oldu.

31 Ağustos günü Hacısalihoğlu’nun verdiği rapora göre, Finansal Fair Play doğrultusunda Galatasaray’ın 1.8 milyon Euro civarında transfer bütçesi vardı. Ancak yapılan inceleme neticesinde, bu rakamın sadece 417 bin Euro olduğu belirlendi. Çünkü Hacısalihoğlu, yaz döneminde alınan Emre Akbaba, Ndiaye, Onyekuru ve Nagatomo’nun Şampiyonlar Ligi başarı bonuslarını, oyuncu satın alma bedellerine eklememişti.

Oysa UEFA’nın bu konudaki çizgisi netti, tüm bonuslar gider kısmına dahil edilmeliydi. Bu nedenle son gün Cornelius ve Vagner Love için yapılan teklifler geri çekildi, Galatasaray transferi Ömer Bayram takviyesiyle kapatmak zorunda kaldı."

Eğer sezonluk olsaydı bir forvet alıp devre arası oyuncu satıp açığı kapatırdık.
Zaten Albayrak transferin son gunlerinde atagi gecti. Malum Gomis transfer donemin sonuna 1 hafta kala satilmisti. Elinde 10 milyon euro da olsa transferin son gununde kimseyi artik getiremezdi cunku panik yaptilar. O sureci pek iyi hatirlamiyorsun gibi geldi bana.

yangın tayfayı göreve davet ediyorum.. Dracarys!

tumblr_pqzp7r0EEs1wd2e41o1_500.gif

Kurban'da satılmayan danaları ne yapıyorlar? Örnek alıp, bir şey deneriz belki... :emrah:

Hazırlık maçları üzerinden sezon çıkarımları doğru olmaz.İlk onbir beklentisi ve garantisi olan oyuncu aynı performansı göstermez.

Diagne
Babel Belhanda Feghouli
Seri Donk
Yuto Marcao Luyi Mariano
Muslera

19-20 kadromuz hayırlı olsun.

Zaten ne Zaman 4 4lük oldu ki transfer.
Ila bi eksik olacak hep.
Falcao ve 6 no u Alin da laflarimizi yiyelim.

FT ve ekibi de hic iyi hazirlanmamis. Instagramdan yok söyle haziriz böyle haziriz demeye benzemez tabi.

Adem büyük ve Sener gereksiz, hicbir artilari olmayan adamlar.

Fernando satildi yerine adam alinamiyor.

Diagne elimizde patladi.

Son iki mactaki yüz ifadesine bakilirsa o da yaptigi bu hamlelerden hic memnun degil.

Kadronun 90%‘i 30+ topculardan olusuyor. Gittigi gün yine enkaz birakacak.

Nzonzi veya bakayokoyu mutlaka almalıyız. Tam ihtiyacımız olan dos tipi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt