Tugay Ponçaklı
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 1.911
- 1.941
- 698
Alamiyorsun abicim alamiyorsun vermiyorlar.Şu yerli kıtlığında Mehmet Özcan gibi bi oyuncuyla ilgilenmemek fiyaskodur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alamiyorsun abicim alamiyorsun vermiyorlar.Şu yerli kıtlığında Mehmet Özcan gibi bi oyuncuyla ilgilenmemek fiyaskodur
Bu sefer guldurmedişu kalplerden biri falcao digeri nzonzi
kulüp ve oyuncu mu konuşmuşWissam Ben Yedder a commencé sa visite médicale lundi soir et doit s'engager ce mardi pour cinq ans avec l'AS Monaco Transferts : Wissam Ben Yedder est arrivé à Monaco - Foot - Transferts https://t.co/9jZmLIGLRR
Falcaonun falan durumu konusuldu diyorlar
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
buna maalesef biz karar veremiyoruz
"Ben Yedder'in sağlık kontrollerinden sonra Monaco'ya 5 yıllık imza atacak. Galatasaray'la anlaşan Falcao'nun durumu Pazartesi gecesi görüşülmeye devam etti. Monaco'lu yöneticiler Falcao'nun gitmesine izin vermeyle ilgili karar nedeniyle Falcao'nun pazarını incelediler."
lequipe göre evet. ama 2-3 koparma derdindelerSalacaklar mı?
Cumaya kadar açıklanır o zamanlequipe göre evet. ama 2-3 koparma derdindeler
Donunda sallar falan değilde..bende dahil çoğu kimse çok iyi transfer olduğunu düşünüyorduk.Bunun başlıca sebebi 30 milyona transfer yapmasıydı.Çoğu kişi belkide çok fazla izlemememize rağmen sırf buyüzden öyle bir kanıya vardık.
doğrusunu söylemek gerekiyorsa hayal kırıklılığına uğradım.Fakat eksik olan yerlere transferler yapılırsa serininde beklentileri karşılayacağını düşünüyorum.
Ama gerekli transferler yapılmazsa seriyide hiç ederiz.
Bu kafa ile oyuncu satamazsin8e teklif varsa direk satar göbek atarim.