Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.552
- 1.349
- 1.273
Çünkü elleri güçlüNeden bizim gibi yapmıyorlar? Biz yenisi almadan Fernando'yu yolladık mesela.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü elleri güçlüNeden bizim gibi yapmıyorlar? Biz yenisi almadan Fernando'yu yolladık mesela.
İmza atıyordu şu sıralarTrabzon yeni transfer ettigi Edgari Feyenoorda kiralayacakmis
Bu yönetimden daha iyisi varsa zamanında korkaklık etmeyip ben de adayım deseymiş de başa o geçseymiş, şimdi başa geçmek marifet değil bu bir.Bu adamlar bu diye vasata alışmayı kabul edemeyiz.Daha iyisi varsa gelip yönetecek galatasaray kulübünde tek mustafa cengiz yok.Kimse bizi vasata alıştırmaya çalışmasın bu bir.
Öncelikler olacak Galatasaray spor kulübünün son planı yan komşusundan sorunlu bir tipe elindeki tüm parayı bayılıp stratejisini onun satılması üzerine kurmak değildir.Networku olmayan adamı getirirsen işin başına anca kasımpaşadan topçu getirir.Bu iki.
Şampiyonlar ligi kurasında çak yapan adamlar bu takımı forvetsiz bırakıp rezil rüsva edip alkış yağmuruna tutuldular bazı Mustafa cengiz sevdalılarınca.
Diagne son yılların en büyük kazığıdır.Mitroglou ise hocanın hiç istemediği kulübün sırtındaki bir kamburdur.Rezilliktir son gün atılmış iki büyük kazıktır.
Biz ağlayan çocuklar değiliz gerekeni yapamıyorlarsa gidecekler.Dursundan sonra geldi diye kimse kimsenin vasatlığına katlanmak zorunda değil.
Ayrıca çalmıyorlar diye kimse takdir edilmez çalmamak gerekiyor zaten bu takdir edilecek bir şey değil.Bu size değildi bazı arkadaşlar çalmıyorlar falan diyorda.
Bu nasıl oluyor ben de anlamıyorum cidden. 30 gollü rekor kırmış gol kralı Diagne'ye doğru düzgün teklif yok. Elmas'a Jailson'a nasıl bu paralar veriliyor inanılmaz cidden.Bana bile sövdürecekler şimdi..
Aspor volkan kılıç
Jailsona 8 verdiler fener satmadı 12,5 istiyor diyor
Zahc 6 istiyor diyor
Yahu bu nasıl iş
hatice degil netice lazimNöbeti açar açmaz João Mário ismi düşmüş bile.
Bana bile sövdürecekler şimdi..
Aspor volkan kılıç
Jailsona 8 verdiler fener satmadı 12,5 istiyor diyor
Zahc 6 istiyor diyor
Yahu bu nasıl iş
Biz Fernando'yu satamazsak gider başkasını alırlar, biz ise birini satmak zorundayız. Hiç transfer yapmasak bile Luyindama'dan -5 ile başlıyorduk. Gidip bir de önce yerini mi doldursaydıkNeden bizim gibi yapmıyorlar? Biz yenisi almadan Fernando'yu yolladık mesela.
Biz Fernando'yu satamazsak gider başkasını alırlar, biz ise birini satmak zorundayız. Hiç transfer yapmasak bile Luyindama'dan -5 ile başlıyorduk. Gidip bir de önce yerini mi doldursaydık