Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin olmakta fayda var

Basina resim servis edildi taraftara bir mesajdi aslinda

Bu is uzayacak ama olacak Belli yani,bizim icin dezavantaj falcao’ya odaklandik diger eksikleri göz ardi ediyoruz

Basına servis edilen resimden benim anladığım mesaj 19.05 KAP açıklamasıydı.

Süper kupa finalin den sonra başkanın açıklamaları duyunca bu iş bitmiş hayırlı olsun bugün ya da yarın açıklanır demiştim 1 hafta oldu üstüne birde monaco da sarmaş dolaş resim verildi anlaşılır gibi değil gerçekten bunları hangi amaçla yaptılar..

Sakin olmakta fayda var

Basina resim servis edildi taraftara bir mesajdi aslinda

Bu is uzayacak ama olacak Belli yani,bizim icin dezavantaj falcao’ya odaklandik diger eksikleri göz ardi ediyoruz
O resim işin bittiğinin göstergesi buradan donmez.Ama yapacak çok iş var diğerleri için yangın yapılabilir dos sponsor yedek ortasaha

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao geldikten sonra 6 numara için kalibreli biri alınmazsa yamalı bohçaya döneriz yine. İlk 11 için Falcao ve 6 numara şart oğlu şart.

minibusculukten_zirveye_giden_yol_h17167.jpg

tam bir komedi

Bu günde bir halt olmadı bu transfer net olarak b.ka sardı, rezil ettin bizi Albayrak gitme bari adamın yanına beceremeyeceğin iş için.

Yönetim Diagne konusunda hata yaptı. Aylar öncesinden Arap pazarında etkili olan bir menajere yetki verseler şimdiye satılmıştı ama hala umudum var Gomiste 20 ağustos civari gitmişti bu adam da gidecek

Yönetim Diagne konusunda hata yaptı. Aylar öncesinden Arap pazarında etkili olan bir menajere yetki verseler şimdiye satılmıştı ama hala umudum var Gomiste 20 ağustos civari gitmişti bu adam da gidecek

Bırak menajeri falan şu forumda 3 kişiye yetki ver Diagne'yi ne yapar eder satardı bir yerlere 30 40 gol atmış adam ama işte kabiliyet yok , beceri yok , topçu satmayı bilmiyorlar. Kayseri , Rize falan bile daha iyi biliyor yok Gs istiyor , yok Fb istiyor diyo topçuları için sonra birine satıyor öyle böyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt