Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serge Ibaka "Kongo'da 15 yıl önce yemek artıkları için yalvardığım restorana bir NBA şampiyonu olarak geldim. Hayat bir film gibi ve senaryoyu tanrı yazıyor"

EB2TUxYXkAAfg3T

(y)

Bu iş yatmış daha bir cacık olmaz , Ben Yedder bile gitti hala tık yok beceriksiz herifler

Monaco vermeyecek Apo istifa etmek zorunda kalacak gibi geliyor böyle olmaz inşallah . Başkanın biran önce Albayrak dan görevi alıp başkasına devretmesi gerekiyor . Yazıktır ya her transfer dönemi Albayrak bu işi beceremiyor işte

Bu Jorge ve Ahmeti hic karistirmiyacaktik bu transfere, sanki bu ikili daha cok para koparmak icin isi uzatiyor

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onlar olmasa bu noktaya gelmezdi transfer, alamazlardı.
Ya menajerleri kullanacaksın ha sportif direktörün olacak Cenk Ergün gibi tabi paraları da saçmayacak biri olmalı. Onu da Fatih Terim istemiyor.
Gelirlerimiz fazla olsa PL takımı olsak bir şey olmaz komisyon vermekten ama bunu Şl'den başka adam akıllı geliri olmayan bir takım sürekli yapınca ciddi sıkıntı çıkıyor.

Bir işin nasıl b...k u çıkarılır dersi veriyoruz resmen yönetimi ile medyası ile sorun falcao nün geldiği süre değil yaşananlar zaten adam akıllı iş beklemek hata Abdürrahim Albayrak in basın da olduğu transfer komitesinden geçen yıl yaşananlardan sonra bu adam transfere bulastirilmaz en kötü ihtimal hoca engeller felan diyordum ama yanılmışım..

Falcao gelmezse yönetim düşer yerine Galatasaray küçük olsun ama yeterki bizin olsun diyeb liseliler gelir yönetime dursun gibi hatta duygun gibiler gelir.Tek mevzuda pilav günleri Galatasaray adasında cay neden bu kadar pahalı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt