Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forma göğüs sponsoru yok, Forma kol sponsoru yok, Şort sponsoru yok.

Forvetler gönderilemedi , Orta saha satıldı yeri doldurulamadı.

1.5 aydır Falcao olayı çözülemedi.

Bu hafta lig başlıyor, takım yine hazır değil.

En azından geçen yıldan ders alsaydınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfermarkt banane şikeci namussuzlardan da 10 milyona bittiğini düşünmüyorum ateş olayan yerden duman çıkmaz hesabı varsın 10 olsun
Senin düşünmen bir şeyi değiştirmez. Borsa ya açık şirketiz çocuk oyuncağı mı bu. Fenerli ib.. muhabirleriniz gazına geliyorsunuz. Kap ta ne yazıyorsa o!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin düşünmen bir şeyi değiştirmez. Borsa ya açık şirketiz çocuk oyuncağı mı bu. Fenerli ib.. muhabirleriniz gazına geliyorsunuz. Kap ta ne yazıyorsa o!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdıklarımda takıldığın tek şey 13 rakamı mı? Merak etme bende çevrede 10 milyon diyorum.

Forma göğüs sponsoru yok, Forma kol sponsoru yok, Şort sponsoru yok.

Forvetler gönderilemedi , Orta saha satıldı yeri doldurulamadı.

1.5 aydır Falcao olayı çözülemedi.

Bu hafta lig başlıyor, takım yine hazır değil.

En azından geçen yıldan ders alsaydınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunları diyince yangıncı oluyoruz

Sayın @_AAlbayrak bizde sizin kadar seviyoruz Galatasaray'ı gol attığında sizin gibi sevinip yediğinde o kadar üzülüyoruz ama Başkan,Yönetici olalım
demiyoruz.
Sizde altından kalkamadığınız yükün artık farkına varıp istifa edin ve bizim gibi tribünden izleyin Galatasaray'ı.
37AF6D35-DD27-4366-90F8-4F6388FD546D.webp

Bunlardan kimse Falcao istemedi.

Fernando‘yu yolladiysan yerine adam alacaksin. Sen takimini kurduysan ve imkanin da varsa gider çilek olarak Falcao‘yu alirsin.

Ama senin en elzem mevkilerin bosken gidip bos transferler pesinde kosarsan taraftar seni elestirir.

Sadece yönetim de degil. En büyük suc FT‘nin cünkü hepimiz bildigi gibi yönetim FT ne derse onu yapiyor.

yönetimimize bugüne bugün destek verdik
bi bildikleri vardır dedik...
bizi elaleme rezil etmezler dedik...

onlar bizi rezil değil

KEPAZE ettiler!!
Fenerliler iki gündür toshack geçiyorlar reyis. Anca foto çaktırırsınız diyorlar. Sokağa cikacak halim kalmadi, bayramı zehir ettiler. Bize bu zulmü yaşatanların ...

Artik yangin tayfa filan demeden yonetim istifa hastagi acmak lazim 20 gundr bu adamlar yetistiremez bu isleri

Bunlardan kimse Falcao istemedi.

Fernando‘yu yolladiysan yerine adam alacaksin. Sen takimini kurduysan ve imkanin da varsa gider çilek olarak Falcao‘yu alirsin.

Ama senin en elzem mevkilerin bosken gidip bos transferler pesinde kosarsan taraftar seni elestirir.

Sadece yönetim de degil. En büyük suc FT‘nin cünkü hepimiz bildigi gibi yönetim FT ne derse onu yapiyor.
FT mi diyor kardeşim bana falcaoyu getirin gerekirse DOS olmadan da oynarım? Hoca hariç dediklerine katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt