Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne gitmeden Falcaonun gelmesi mantiklimi? Sonucta Diagne yedek kalacak Falcao gelirse. 13 Milyon Euro ödedin bir oyuncuyu yedek de bekletecek lükse sahip miyiz? Simdi bile satamadimiz adam genelde yedek oturursa bir daha ölsen sataman. Onun icin Diagne gitmeden Falcao gelmez

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

13 değil 10. 3 nerede yazıyor hangi resmi açıklamada var fenerbahcemiyiz biz!!!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam rakam telaffuz edilmedi ama net bir sekilde bir ekstra var.

Mustafa Cengiz: Diagne ile Kasımpaşa ile özel bir sözleşme yaptık, mahramiyet olduğu için bunu açıklayamıyoruz

Falcao'nun eski transferlerini incelemk lazım. Süreç nasıl geçmiş, oyuncu neler yapmış neler yapmamış.
ESPN kanalı "Falcao Galatasaray transferi kesinleşti" haberi yaptı.
ESPN nekadar güvenilir, boş haber yapıyorlar mı?

Espn kolay kolay kolpa haber yapmaz. Bunu nerden biliyorsun dersen hiç bilmiyorum sadece temenni.

Monaca bedelsiz Falcao'yu bırakmıyor bizimkilerde 1 milyonda olsa onu alacak parayı bulamıyor oyuncu almayı beceremediğimiz gibi satmayı da beceremediğimiz için bu transfer bir türlü gerçekleşemiyor bunu da resmi siteden açıklayamıyoruz.

Bireysel mi
Organizasyon basladi mi demisler
IMG_20190813_192927.webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FT mi diyor kardeşim bana falcaoyu getirin gerekirse DOS olmadan da oynarım? Hoca hariç dediklerine katılıyorum.
valla ft diyorsa ft istifa etsin yok yönetim ftyi dinlemeyip kafasına göre iş yapıyorsa onlar istifa etsin
ya da baktı bu yönetimden bi bok olmıcak istifa restini çeksin seçime götürsün kulübü yeter artık ya

Fenerliler iki gündür toshack geçiyorlar reyis. Anca foto çaktırırsınız diyorlar. Sokağa cikacak halim kalmadi, bayramı zehir ettiler. Bize bu zulmü yaşatanların ...

Yok artik.. Ezdirme kendini okadar. Ne hadlerine sikecilerin bizlere laf atmasi? Kendi kepazelikleri kendilerine yeter.

Ulan yapmayiz yapmayiz dogru duzgun aciklama bugun Mehmet Ozcan icin yapmisiz. Saka gibi. Belkide yerli tek almamiz gereken oyuncu onuda yalanlamisiz. Gercekten adam olmayiz.

Fb getirince yabanci sinirini gorucem bizimkilerin nasil altlarina sictiklarini.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Renkdaş ben o müthiş açıklamadan sonra hala sakinleşemedim tansiyonum çıktı yeminlen.

Sınırın geleceğini Nihat Özdemir söyledi zaten ama hayır bizim futbol dehası scout ve yetkililerimiz 6 numaradaki en potansiyelli, genç ve ucuz olan bu adamı yalanladı.

Sınır geldiğinde anca Semih, Sabri, Arda, Topal gibi özevlatları geri çağırır Ahmet Çalık - Semih tandemiyle beşinciliğe oynarız artık. Bu çocuğuda elinoğlu alıp iki sene sonra fiyatına 10 milyon çekince görecem ben bu futbol bilgisini açıkladığımın evlatlarını. Yeter ulan futboldan soğuttunuz insanı.

Fenerliler iki gündür toshack geçiyorlar reyis. Anca foto çaktırırsınız diyorlar. Sokağa cikacak halim kalmadi, bayramı zehir ettiler. Bize bu zulmü yaşatanların ...

Fenerliler bizle dalga geçecek en son güruh. Biz 1 aydır falcao peşindeyiz, adamlar bir sol bekin peşinden tam 3 aydır koşuyorlar

Diagne gitmeden Falcaonun gelmesi mantiklimi? Sonucta Diagne yedek kalacak Falcao gelirse. 13 Milyon Euro ödedin bir oyuncuyu yedek de bekletecek lükse sahip miyiz? Simdi bile satamadimiz adam genelde yedek oturursa bir daha ölsen sataman. Onun icin Diagne gitmeden Falcao gelmez

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taraftarın 3 aydır sinkaflı küfürler ettiği, itin tenasül uzvuna soktuğu adamı maçlarda taraftarın karşısına çıkarıp yem edecek lükse sahip miyiz?

Tam rakam telaffuz edilmedi ama net bir sekilde bir ekstra var.

Mustafa Cengiz: Diagne ile Kasımpaşa ile özel bir sözleşme yaptık, mahramiyet olduğu için bunu açıklayamıyoruz
Kap ta ne yazıyorsa o. Kap ta 10 yazıyorsa o niye net rakam telafuz edilmedi yazdin anlamadım?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

klopp konuşurken açayım da memlekette bir teknik direktör nasıl duruyormuş görelim

Beyler bence sakin olun. Herkesin kendine göre haklı olduğu noktalar var ama transfer yapılacaktır. Albayrak ve Cengiz olmazsa Hocamıza da kimse bu kadar tolerans göstermez. Hocamız iyidir hoştur ama zor insandır. Albayrak ve Cengiz'in istifasını istemek Fatih Hocayı' da çok zor durumda bırakır ki hepimiz klubün mali yapısını biliyoruz. Zaten rakiplerde bunu istiyor. Rakiplerde olması gereken yangını buraya taşımayalım lütfen. Onyekuru'yu Marcao'yu lyundama'yı çoğumuz bilmiyorduk. Bizim istikrara ihtiyacımız var. Uzun süreli kalmalı teknik kadro. Başarılıyız arttırarak devam edeceğiz İNŞALLAH. transferler gelecektir. Falcao olmaz başkası olur napalım şimdi yani. Bu kadar sözü olunca olmaması itibar kaybı ama napalım takımımız iyi 2-3 sağlam takviye ile yine süpürürüz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt