Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamayanlar, anlamak istemeyenler için tekrar yazalım.

Abdürrahim Albayrak için;

Taraftar Falcao delisi değil. Sen foto çekiliyorsan alıp döneceksin. Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takım transferlerini kampa yetiştirecek. Saçma sapan beklenti yaratmayacaksın. Ancak beklentiyi yaratan,karşılamak zorunda. Olmuyorsa çıkıp delikanlı gibi beceremedik diyerek istifasını verecek.
Sadece Galatasaray'lı diye o mevkide ise, GALATASARAY'LILIĞIMIN zekatını versem ihya olur. Herşey zenginlik değil. Stada otobüs kaldıramıyor,o kadar paramız yok diye Galatasaray'ı sevmiyor değiliz.

SON GÜN SADECE FIRSAT TRANSFERİ OLUR. İHTİYACIN OLAN BÖLGEYE KAMP ÖNCESİ TAKVİYE YAPARSIN !!!!

Mustafa Cengiz için;

Eyvallah iyisin hoşsun ancak futbolla gram alakan yok. Tek yaptığın ekonomi. Madem anlamıyorsun profesyonel bir transfer komitesi kur ve hiçbirşeye karışma. Artist artist laflar etmekle bu gemi gitmiyor. Yine de kredin çok az da olsa var.

Fatih Terim için;

Hocam Allah rızası için çık iki laf et. De ki ; ''Ben listeyi verdim ama hiçbir haltı beceremediler''. Sonra çekil geri, gör bakalım neler oluyor. Senin kredin bitmez. Tekrar geçmiş olsun.

TARAFTARA;

YANGIN TAYFA DİYEREK KENDİNİZCE KÜÇÜMSEDİĞİNİZ BEN DAHİL BU TARAFTAR GEÇEN SEZONLARDAN DERS ALIP MESAJ VERMEYE ÇALIŞIYOR.
TRANSFER DÖNEMİ BİTMEDİ DİYEREK POLLYANNACILIK OYNAMAKTANSA, GALATASARAY'IN İYİLİĞİ İÇİN ATEŞİ DİBİNE KADAR KÖRÜKLER VE EMİN OLUN ŞAMPİYONLUĞA SİZDEN DAHA FAZLA SEVİNİR. BİZ SİZLER GİBİ RAHAT DEĞİLİZ.
SON OLARAK SAKIN BU TARAFTARI KÜÇÜMSEMEYE KALKMAYIN. SEZONUN TAM ORTASINDA TEKNİK DİREKTÖR VE BAŞKANI İNDİREN YİNE BU TARAFTARDIR. VE SÖZ KONUSU GALATASARAY İSE YİNE GEREĞİNİ YAPACAKTIR.

forma numaralarina pek önem vermem ama sener 2 tasdemir 3 ahmet 5 adem 7 belhanda 10 no giyiyor galatasaray gibi bir kulüpte.

dandik topcular iyi numaralar kapmaya calisiyor ve aliyor.

Belki apo monacoya gitmese falcao coktan gelmisti he. Gitti isleri bok etti geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt