Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.034
- 67.105
- 5.003
Dj likten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dj likten

Adamla gidip Turkce konuşmaya çalıştıysa, surekli öpüp kucakladıysa adam dogal olarak gelmekten vazgeçmiştir. Aynen alan ve patoda olduğu gibi.Aklımdan geçmedi değil üstad.apoyu görünce gelmekten vazgeçer diye korkuyordum açıkçası
Dj likten
Hep are you ready ile olmaz üstad.yenilenmek lazımİstifa etmez ettirir renkdaş
Hareketlere dikkat etmek de yarar var
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oleeyy tt ye girilmiş artık gelsin transferler
Hep are you ready ile olmaz üstad.yenilenmek lazım
Yengeye harbiyede bi konser ayarlasaydık transfer çoktan bitmiştiFalcao transferinin uzamasının tek sebebi yengedir.Konserlerinden ve tatilinden vakit bulamadığı için bu transfer uzamıştır.Tagin #LoreleiYengeFalcaoNerde olarak değiştirilmesini öneriyorum
zuahahah yoruma bak sen şakasın heralde.dsakdjsakda yöneticin yanak yanağa fotoğraf attı daha ne güçlenmesiMallar böyle olaylarla Monaconun elini daha da güclendiriyor.
Inanilmaz
ctesi günü ben de bizzat gördüm, müşteriler Gsstore da falcao yazdırdılar, bir süre store içinde askıda durdu bu da onun gibi bir durum olabilir..Müşteri isteği üzerine basılan Falcao isimli forma nedem vitrine konuluyor? Fotoğraf umarım shoptur yoksa çok büyük sorumsuzluk...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi