Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehmet özcanı bana göre almak üzereyiz,bi taktik falan herhalde fiyatı artmasın diye.saçmasapan acıklama yaptık
reis bugun mehmet formasını sortuna sokuyormus nekadar efendı bı cocuk dıye haberi cıktı
böyle bı haber cıktığına göre bjk ıle anlasmıs olmalı. bjklı yazar kalemi bu

Keske Mehmet Ozcan'i alabilsek. Orta sahanin her yerinde oynayabilir, Dorukhan gibi kendini gelistirebilir, en azindan Selcuk'u izlemek zorunda kalmayiz.

bunun için biraralar şeref aydın olabilir deniyordu ultraslan formunda ama geçen sene çok pis patladı sanırım
Geçen sene bilmiom da ondan önce bi ara yanıldığı olmuştu. Asıl “Galatasaraylı biri” diye bi twitter hesabı vardı eskiden o baya iyiydi. Açıklama gelecek diyordu yarım saate hemen düşüyordu transfer

bu badem bıyıklı adamın yazdıgı şeyler dogruysa kulüp acıklama yapmalı artık falcao icin.

reis bugun mehmet formasını sortuna sokuyormus diye nekadar efendı bı cocuk dıye haberi cıktı
böyle bı haber cıktığına göre bjk ıle anlasmıs olmalı. bjklı yazar kalemi bu
valla bilmiyom millet sürekli övüyo cocugu,ben de kaptırmayak diye alalım istiyorum

iste buna karsiyim nzonzi.gibi oyuncu olmus 1 milyon icin uzatma ver al kat takima illet oluyorum 1 milyon icin adami bekletiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt