Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oo merhaba renktaş nasılsınApo enzonziyi alacak he. Arkamla gulerim.
Linnes'e bizde aldığı maaş'in yarısını bile vermezler.
Bu gidişle dos gelecek Falcao nöbeti devam edecek gibi duruyoYarın Falcao gelsin de dos nöbetine geçelim artık
Falcaoyu getirmeni bekliyorum renttas sen nasilsinoo merhaba renktaş nasılsın
Ismini kolay okurApo enzonziyi alacak he. Arkamla gulerim.
reis bugun mehmet formasını sortuna sokuyormus nekadar efendı bı cocuk dıye haberi cıktımehmet özcanı bana göre almak üzereyiz,bi taktik falan herhalde fiyatı artmasın diye.saçmasapan acıklama yaptık
yıllık 4 milyonu veriyomusuz zaten1 Milyonda kiralama bedeli verelim 3.5 maaşın yanında biter bu iş , Falcao - Nzonzi gelse tamam oluruz.
şükür iyiyim işte Falcaoyu beklemeye devam bendeFalcaoyu getirmeni bekliyorum renttas sen nasilsin
Geçen sene bilmiom da ondan önce bi ara yanıldığı olmuştu. Asıl “Galatasaraylı biri” diye bi twitter hesabı vardı eskiden o baya iyiydi. Açıklama gelecek diyordu yarım saate hemen düşüyordu transferbunun için biraralar şeref aydın olabilir deniyordu ultraslan formunda ama geçen sene çok pis patladı sanırım
valla bilmiyom millet sürekli övüyo cocugu,ben de kaptırmayak diye alalım istiyorumreis bugun mehmet formasını sortuna sokuyormus diye nekadar efendı bı cocuk dıye haberi cıktı
böyle bı haber cıktığına göre bjk ıle anlasmıs olmalı. bjklı yazar kalemi bu
Bolu'ya 3m ye kaleci satarız altyapıdan renktaş.Malum ligimizde yapılmadık şey değilHadi oldu nzonzi ve falcao bedava geldi, 3m euro açık nasıl kapaticaz eğer diagne gitmezse
Melo 3 enzonzi eder, dolduramazNzonzi, Melo'dan bosalan canavar DOS boslugunu doldurabilir. Ismi de karizma zaten adamin.
Bu ikisini 6ya satsak yine çok iyi
reis senın gözlem yeteneğine daima inanırım çocuğu bıraz izlesene yorumlarını okumak isterizvalla bilmiyom millet sürekli övüyo cocugu,ben de kaptırmayak diye alalım istiyorum