- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
hocaya kalsa hepsi değişir takımın da birden olmuyo o işler,devre arası da bekler degişirNzonzi-Seri çok iyi olur
Falcao da gelirse kusursuz olacak bekler hariç takım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocaya kalsa hepsi değişir takımın da birden olmuyo o işler,devre arası da bekler degişirNzonzi-Seri çok iyi olur
Falcao da gelirse kusursuz olacak bekler hariç takım.
Haldun Üstünel %100 başarılı transfer mi yapıyordu? Alemci Jo? Vitaminsiz dos santos, hatta Elano?

Teknik direktör Haldun üstünel'de haberimiz mi yok ? Beceri kısmından bahsediliyor. İkna kabiliyetiHaldun Üstünel %100 başarılı transfer mi yapıyordu? Alemci Jo? Vitaminsiz dos santos, hatta Elano?
Sarri dusunmuyormus 11 icinIlk 11 oyuncusu ve yillik 7 milyon aliyor net yanilmiyorsam.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle olmuyor ışteBedava vermeleri çok düşük bir ihtimal. Bu şunun gibi bir şey; Ferrarin var çok yakıyor sen bana bunu bedava ver 1 yıl geri vereyim sonra sana benzin masrafından kurtulursun
| @GalatasaraySK ve #Roma arasında Steven #Nzonzi için görüşmeler devam ediyor. @GalatasaraySK bedelsiz kiralama isterken #Roma’nın maddi bir beklentisi var. Steven Nzonzi ise @GalatasaraySK’ya sıcak bakıyor. (via @DiMarzio) https://t.co/0XLY0S5JUySeri transferinde oldugu gibi. Bir oyuncudan yapmadigi seyleri beklemek. Seri'yi hazirlik maclarinda izledikten sonra "cop" yorumunu yapanlar yine is basinda.Evet bir anda herkes Nzonzi uzmanı oldu, izleyen oranı yüzde 10 muhtemelen.
Ben izledim adminimEvet bir anda herkes Nzonzi uzmanı oldu, izleyen oranı yüzde 10 muhtemelen.