Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stil olarak Donk’a benziyor ve dusunun ki donk’un son 2 sezonda verdigi katki olumluydu

Nzonzi kalite olarak donk’tan daha iyi bir futbolcu bu kesin,yani ligimizde is yapar

Gecen sezon fernando’da oynadi o bölgede,mesela fernando’dan daha cok ikili mücadele kazanir veya top kapar buda bizim icin tabiki bir arti olur

Foruma bakmaya geldimden sonrasıni ilac icmeme gerek kalmadi seklinde bitereydin efsane olurdu.

İlacı mutlaka içmeliydim hocam. Çalar saat kurdum. Ne demiş atalarımız:

Galatasaray içinde muteber bir oyuncu yok Falcao gibi, Olmaya futbol cihanda, bir adet forvet gibi

N 'Zonzi • FİFA 19 • 1,96m (33cm)

GettyImages-1030402000.webp

Stamina..................86

Strength.................92

Aggression............87

Interceptions.........84

Heading.................79

Marking.................81

Standing Tackle....80

Composure...........85

Tam bir Defansif Canavarı

İlaveten Ball Control (81) ve Short Passing (79) ile 2. ve 3. bölge de etkinliğini gösterebiliyor ve baskı altında oyun kurabiliyor (Composure 85).

Nzonzi'nin oyunculuğunu tartışmak yerine bence alıp alamayacağımızı tartışmamız lazım. Uğur K. çıkmış kurdelesi yok bunun diyor geçiniz abi Uğur kim ya?

Fransızca konuşan 3 orta saha ve Feghouli'yi de kat bunların yaratacağı uyumun hayali bile insanın içini ısıtıyor. Bekleri devre arası değiştirirsek tempo sorunumuz filan olmaz. Nzonzi'yle ilgili değerli bir bilgi de şu. Ekstrem uzun bir oyuncu için adamın sakatlık geçmişi bence iyi. Ciddi sakatlık hiç yaşamamış kronik problem de görünmüyor.
+ Luyindama (bildigim kadariyla) ve Falcao (gelirse) fransizca konusuyorlar.

Nzonzi'nin oyunculuğunu tartışmak yerine bence alıp alamayacağımızı tartışmamız lazım. Uğur K. çıkmış kurdelesi yok bunun diyor geçiniz abi Uğur kim ya?

Fransızca konuşan 3 orta saha ve Feghouli'yi de kat bunların yaratacağı uyumun hayali bile insanın içini ısıtıyor. Bekleri devre arası değiştirirsek tempo sorunumuz filan olmaz. Nzonzi'yle ilgili değerli bir bilgi de şu. Ekstrem uzun bir oyuncu için adamın sakatlık geçmişi bence iyi. Ciddi sakatlık hiç yaşamamış kronik problem de görünmüyor.

Mariano uyumu da var Sevilla dan dolayi,mariano’nun tempolu oldugu yillar

Nzonzi ve Falcao gelirse kadro:

------------------Muslera---------------
Mariano--Boss--Marcao--Yuto
-------------------Nzonzi-----------------
-------------Seri-----Belhanda--------
Feghouli--------Falcao------Babel

İyi duruyor. Bu sefer kulübe de sağlam.

Yalnız ben son dakikada bir Belhanda satışı ve Banega transferi bekliyorum.

Göreceğiz..

Olursa Falcao ,Nzonzi , Luyindama , Seri , Belhanda ve Feghouli hepsi Fransizca konusabiliyor buda buyuk avantaj olur

Kral Diagnede tabi

On libero dedigin bombos pozisyonda kafayi vurdumuydu direkten auta gondermeli
bu nzonzi bazilarini gol yapiyor, bilemiyorum tam bir on libero olmayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt