Volkan Kolcak
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2015
- 942
- 644
- 853
Mariano emre akbaba jimmySeri-Nzonzi-Belhanda-Feghouli-Luyindama-(Falcao)
Fransız konuşanlar kulübü / #TheFrenchJob
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mariano emre akbaba jimmySeri-Nzonzi-Belhanda-Feghouli-Luyindama-(Falcao)
Fransız konuşanlar kulübü / #TheFrenchJob
Ooo abartma daha da artiyor selcukun benim lugatimindaki karsiligi tam olarak
Ekli dosyayı görüntüle 55770
Evet stil ve tarz olarak baya Donk'a benziyor. O tarz da baya işledi lig de. Eehhh Nzonzi zaten Donk dan üç gömlek daha iyi... Tutar.Stil olarak Donk’a benziyor ve dusunun ki donk’un son 2 sezonda verdigi katki olumluydu
Nzonzi kalite olarak donk’tan daha iyi bir futbolcu bu kesin,yani ligimizde is yapar
Gecen sezon fernando’da oynadi o bölgede,mesela fernando’dan daha cok ikili mücadele kazanir veya top kapar buda bizim icin tabiki bir arti olur
Nzonzi ağır değil ama çevik bir adam değil bu sıkıntı olur bir de malum ofansif katkısı sınırlı.
Asıl mesele yine aynı tarza eviriyoruz orta sahayı 3 tane 8 numarayla oynamamıza zaten ihtimal vermiyordum.
Çık lan konudan ayyaş herif.Yakma o zaman!
Yeteri miktarda.
Nzonzi ağır değil ama çevik bir adam değil bu sıkıntı olur bir de malum ofansif katkısı sınırlı.
Asıl mesele yine aynı tarza eviriyoruz orta sahayı 3 tane 8 numarayla oynamamıza zaten ihtimal vermiyordum.

Ben selcuk yok istemiyorumBelhanda, Feg, Babel bir şekilde topu ileriye taşır. O estetik pasları Diagne’nin boşa savuracağını düşündükçe ruhum daralıyor.
Tek rakibimiz birlesik milletler.Beyler hatırlarsanız bir nöbette yaptığım kadro
Şeklindeydi. Falcao ve Nzonzi için gelirse tebrikleri alayım.
nzonzi ve seri ikilisini iki yıl önce bırak getirmeyi hayal bile edemezdik.
Ben selcuk yok istemiyorum