Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer sezonu bitince hepimiz tımarhanelik olacağız sanırım. Twitter’a girdim ve şunu gördüm. Kısa süreli şok geçirdim. Elim ayağım titredi.

Nzonzi'nin hava hakimiyeti, pozisyon alması üst düzey bunlar bile bizim için yeterli

Günaydın arkadaşlar hayırlı bir gün olur İnşallah bizim için . Mehmet Özcan açıklaması canımı sıktı nereye kadar kiralık oyuncular ile devam edeceğiz genç oyuncu çıkarıp satmamiz lazım Ahmet Çalık değil oyuna Gökay girmeli mitroglu değil Ahmet sivri girmeli

Oğlum gecenin 4'ünde sabahın 5'inde Kap map gelmeyeceğini biliyorsunuzdur herhalde. Duyum varsa da sabah öğrenirsiniz kalktığınızda. Siz burada 10 kişi değil 100 kişi nöbet tutunca ekstradan transfer çalışması olmuyor.
Elano döneminden beri herkes tetikte. Gece gelmişti onlar. Misimoviç ve insua da öyle. Güzel günlerdi.

Nzonzi hakkında topa girmek istemiyorum ne zaman olumlu olsam sonu olumsuz oldu. Falcaoda olmayacak malesef. Kadrolara yazmak yok ikiside bitene kadar

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben senin yerine yazarim reis

——————Muslera——————-
-Mariano-Luyindama-Marcao-Naga
——————-Nzonzi——————-
———Seri—————-Belhanda——
-Feghouli————————Babel—-
——————-Falcao———————

Gece 12den sonraki bütün gönderileri okudum keyfim yerine geldi. Birkaç saat daha takılırım sonra yangın tayfa gelir zaten :D

çok iyi 6 no bu kadar dicem.

Bari 2 sene kiralık olsun seneye yine mi kiralıcaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt