Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1141536997.jpg.0.jpg
Konyalı hemşehrim

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız Monaco hücum anlamında baya hızlı takım oldu

Ben Yedder
Onyekuru
Keita Balde
Gelson Martins

Benim anladığım bu Monaco kesin bir forvet daha istiyor.

Mandzukic veya İcardi'yi falan kovalıyorlar. Onlardan birini almadan Falcao'yu bırakmaz bu şerefsizler.
Aynen, bana da öyle geliyor, hayatimda böyle seref yoksunu yönetilen bir kulüp görmedim. Parmagini veren kolunu kaptiriyor rus mafyasi gibi herifler

ne demiş merak ettim açılmıyor bende
Steven Nzonzi yeni ön liberomuz oldu. Oyuncunun tıpkı Radamel Falcao’da olduğu gibi Konyaspor maçında oynatılması planlanıyor. Ayrıca Mehmet Topal da imzalayacak gibi görünüyor. Hoca stoper de oynayabildiği için Topal’ı makul ücretle bitirebilirsiniz demiş.

yazmış

Aynı onay haberini falcao için de yapmıştı Ali Naci. Bu sene onay muhabbetine takmış , lan albayrak ile şükrü hocanın yan kolları . Hocam gidelim mi demeden pazarlık yaparlar mı Naci aptali

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aptallıgından değil de sağlamcılık yapıyor aklınca,hani olmazsa hica onay vermediden kaçacak

Bu Monaco demek ki cidden 4-4-2 oynayacak.

Yoksa adamlar deli mi Correia, Ben Yedder, Onyekuru, Icardi vs ile ilgilenip Falcao'yu da kadroda tutmaya calissin.

Steven Nzonzi yeni ön liberomuz oldu. Oyuncunun tıpkı Radamel Falcao’da olduğu gibi Konyaspor maçında oynatılması planlanıyor. Ayrıca Mehmet Topal da imzalayacak gibi görünüyor. Hoca stoper de oynayabildiği için Topal’ı makul ücretle bitirebilirsiniz demiş.

yazmış

ekşi ve twitterda epey kolpa haberi oldu bu sene o yüzden pek bel bağlamayın... ben bunu dile getirince forumda paylaştığı bilgilerin kesinlik kazanan bilgiler olduğunu belirtmişti kısaca kendi de forumda yazılana bakın diyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt