Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo’nun falcao ile foto sızdırması dümendir. Bakın biz çok uğraştık her şey çok güzel yolunda gidiyordu ama son anda bir şeyler oldu anlaşmayı iptal ettiler vs vs.. Kanıt olarakta fotoyu sızdırıp transfer sezonunun bitmesini beklemeye geçti hırbo

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biri bana Lyon maçinda 2 DOS un defans oyuncusu olarak maça çikan Monaco çift forvete nasil geçecegini anlatsin.

Bizimkisi bir aşk hikayesi
Siyah beyaz film gibi biraz
Gözyaşı umut ve ihtiras
Bizimkisi alev gibi biraz
Alev gibi

Idsxql.jpg

Biri bana Lyon maçinda 2 DOS un defans oyuncusu olarak maça çikan Monaco çift forvete nasil geçecegini anlatsin.
Adam kafaya öyle takmis ki 2 defans feda edip orta sahaya koyuyor demek ki. Hocalari lesh muhtemelen.

Prandelli dönemini hatirlasana 5 stoper ile cikiyorduk, orta sahada 2 stoper DOS oynuyordu.

Feghouli 15-20M
Belhanda 10m
Diagne 7-10m
Stoperler?

Bunlar satildiktan sonra cok rahat takim kurariz.
Feghouli için o kadar teklif geleceğini düşünmüyorum seneye max 10 gelir
Belhanda için satış senesi bu seneydi ondan en yüksek rakamı bu yaz kazanabilirdik
Diagne gitsin yeter...
CL performansları belirleyecek herkes Marcao için beklentili bence Luyindama'dan daha çok para kazanma şansımız var

Adam kafaya öyle takmis ki 2 defans feda edip orta sahaya koyuyor demek ki. Hocalari lesh muhtemelen.

Prandelli dönemini hatirlasana 5 stoper ile cikiyorduk, orta sahada 2 stoper DOS oynuyordu.

Ama her hafta 3-4 yiyor bunun mantigi yok ki renkdas.

Bizim kadro sorunlarimizi biraktik Monaconun kadro sorunlarini çözmeye basladik Delirdik iyice çok yipratti Falcao dönemi bizleri

Nzonziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Falacaoooooooooooo

Şimdi degil karısıyla beraber gelecek bahanesi — bitti
Monaco forvet alacak oyle bırakacak bahanesi — bitti

Bakalım şimdi ne sallayacak basın
Transferin bitimine kaldı 2 hafta.. Bir hafta daha oyalanırız sonra Monaco 7-8 milyon euro fiyat çekince ne yapar acaba yönetim :))

Ama her hafta 3-4 yiyor bunun mantigi yok ki renkdas.

Bizim kadro sorunlarimizi biraktik Monaconun kadro sorunlarini çözmeye basladik Delirdik iyice çok yipratti Falcao dönemi bizleri
Son macta zaten Lyon ile oynadilar ve hic sanslari yoktu.

Aynen valla kendi transferlerimiz sorunlarimiz bitti milletin derdi ile ugrasiyoruz. Hep bu yönetimin sucu, insanlari durduk yere beklentilere sokup yipratiyorlar.

Cok kötü bir kriz yönetimi var, bunlardan ancak muhasebeci olur.

Şimdi degil karısıyla beraber gelecek bahanesi — bitti
Monaco forvet alacak oyle bırakacak bahanesi — bitti

Bakalım şimdi ne sallayacak basın

Aksam volkan kilic boyle birseyde soyliyecek ongoruyorum

Monaco aslina ilk basta Falcaoya birakmaya dusundu, ama Ben yedderle 4-4-2 sistemde oynayacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt