Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
bahane kalmadı bakalım akşam neleer olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten bugün de kap gelmemesi için hiçbir sebep hiçbir mazaret yok artık.bugun KAP bekliyorum, bu saatten sonra Monacodan birsey cikmazsa transfer yatar.
Onu versinler o zaman.Var ama çöp gözüyle bakiyorlar 8 maç oynatmislar
Monaco forumlarinda geliyorum ve malesef Falcao gidecekmis gibi bir hava yok ...
Radamel Falcao - El tigre, notre sauveur
On peut les lui proposer sur deux ans avec le même salaire et une reconversion comme entraîneur des pointes.www.asmfoot.fr
Biri şey yazmış iki kızı hala okullarına kayıtlı eğer yenileme veya yenilememe tarzı bir şey olursa haberi gelir ayrıca Falcao otelde kalıyor yazmışMonaco forumlarinda geliyorum ve malesef Falcao gidecekmis gibi bir hava yok ...
On peut les lui proposer sur deux ans avec le même salaire et une reconversion comme entraîneur des pointes.www.asmfoot.fr
Senden benden fazla bilgisi yok, renkdas. Diger duyumculardan onu ayiran bir bilgisini henuz gormus degiliz.
Monaco forumlarinda geliyorum ve malesef Falcao gidecekmis gibi bir hava yok ...
günde defa post atılan forumlarMonaco forumlarinda geliyorum ve malesef Falcao gidecekmis gibi bir hava yok ...
Oraya ilk 11i zorlayacak bir adam daha lazim bence, genc.Nzonzi gelse bile ortasahanin zayif kalacagini dusunuyorum.. seri beni biraz hayal kirikligina ugratti