Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcaonun geleceğinden bende pek ümitli değilim artık.Sanki bizi kullanıp 1 sene daha sözleşme alacak gibi monacodan.

Bu arada cok onemli detay kacti Apo ve Falcaonun fotosunda.

Eger transfer bitseydi, Apo, Falcaoya mutlaka bir forma giydirip oyle foto cektirirdi. Pepe transferinde oyle oldu, bitti transfer sonra forma giydirip fotolarina paylastilar.

Bu abdurrahim harbiden niye gitti monacoya.

Nzonzi gelirse cok defansif kalmaz mi orta saha..Seri 8 numara ozelliklerine sahip degil cunku izledigim kadariyla..Seri'nin yanina daha ofansif ceza sahasina girebilen birini isterim ben

Eger transfer bitseydi, Apo, Falcaoya mutlaka bir forma giydirip oyle foto cektirirdi. Pepe transferinde oyle oldu, bitti transfer sonra forma giydirip fotolarina paylastilar.

Zaten telefonu ile çekilmiş ve bu fotoyu bilinçli vermiş basına sorun yok gibisinden gün geçtikçe türlü türlü iş geliyor insanın aklına sözleşmesi devam eden oyuncunun formalı pozu yanlış olur

Bu taraftar haftalardır beklemek zorunda mı???

EB32kkRXUAYZegU

Geçen sene alan pato olayında futbolcuyla anlaştık kulüp forvet alınca bırakılacak dendi.Biz de inandık ama bu gerçekleşmedi.

Bu sene gitti Falcao ile o fotoğrafı servis ettirdi futbolcuyla anlaşıldığına kanıt olarak onu sundu.Yine aynı olay yaşanırsa elinde kanıt olacak biz anlaştık kulübü bırakmadı diye

Apo’nun falcao ile foto sızdırması dümendir. Bakın biz çok uğraştık her şey çok güzel yolunda gidiyordu ama son anda bir şeyler oldu anlaşmayı iptal ettiler vs vs.. Kanıt olarakta fotoyu sızdırıp transfer sezonunun bitmesini beklemeye geçti hırbo

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hırbo ayıp olmuş ama çıkıp biz oyuncuyu istiyoruz ama Monaco nun sözleşmeli oyuncusu onlar tamam demeden alma şansımız yok elimizden geleni yapıcaz dese daha çok faydalı olurdu katılıyorum. Ayrıca ben Falcao gelmezse yönetime kızmam ama 6 aydır başka forvet bulamadılarsa b planımız yoksa yine diagne mitroğlu tarzı transfer yapacaklarsa fena söverim. 1 ay önce diagne ile devam edicez deseler yine ses etmezdim

Madem adımız Falcao ile çıktı, gidip bi ziyaret edelim diye düşünmüş olabilir. Hayret ya.

Nzonzi gelirse cok defansif kalmaz mi orta saha..Seri 8 numara ozelliklerine sahip degil cunku izledigim kadariyla..Seri'nin yanina daha ofansif ceza sahasina girebilen birini isterim ben

Arkadaşım seriyi burda 3 maç izlemişin sadece bu çok açık. Seri defansif bir oyuncu değil merak etme.

Burda Seriyi eleştiren herkes 5-6 hafta içinde hayranı olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt