Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.395
- 1.405
- 1.723
Falcao Çarşambertesi günü gelecrkmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao ve Nzonzi gelsin Diagne'yi 8 Milyona satalım bu bile kafi arkadaş
Kisilik anlaminda aralarinda dünyalar kadar fark var ama asil mesele o degil.Levent pasif gibi duruyor da herkes Hoca gibi olamaz zaten.
Fatih Hoca gibi birinin bir daha gelmesi imkansıza yakın.
Levent baya donanımlı bir adam akademik anlamda.
Bakalım gelecek yıllar neler gösterecek...
Ndiaye buyuk maclarda yedek bile oturdu kotuydu diyeAntuya bakıyorum da. Nzonzi-Seri ikilisi olmaz demişler. Fernando-Ndiaye ikilisini çok ararlar yazmışlar. Biz geçen sene Fernando-Ndiaye ikilisinden ne aldıkta arayalım???
Ayrıca Nzonzi'nin defansif özellikleri Fernando'dan çok daha üstün.
Antu ile bizim aramizda cok büyük bir vizyon farki var bence.Antuya bakıyorum da. Nzonzi-Seri ikilisi olmaz demişler. Fernando-Ndiaye ikilisini çok ararlar yazmışlar. Biz geçen sene Fernando-Ndiaye ikilisinden ne aldıkta arayalım???
Antuya bakıyorum da. Nzonzi-Seri ikilisi olmaz demişler. Fernando-Ndiaye ikilisini çok ararlar yazmışlar. Biz geçen sene Fernando-Ndiaye ikilisinden ne aldıkta arayalım???
Antuya bakıyorum da. Nzonzi-Seri ikilisi olmaz demişler. Fernando-Ndiaye ikilisini çok ararlar yazmışlar. Biz geçen sene Fernando-Ndiaye ikilisinden ne aldıkta arayalım???
Kisilik anlaminda aralarinda dünyalar kadar fark var ama asil mesele o degil.
Levent Sahin bence taktiksel anlamda cok zayif. Milli takimda da FT'nin yardimcisiydi ve ne rakiplerin zayif noktalarina oynadigimizi gördüm ne de futbolumuzun ilerledigini. Acikcasi Bülent Ünder'den sonra daha cok gerileme var FT'nin oyun sablonlarinda.
Bence ilk önce hocanin yanina iyi taktisyenler lazim. Yardimcilari cok zayif ve vasifsiz gibi geliyor bana. Ben olsam yurtdisindan getiririm 2-3 tane donanimli yardimci.