Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tugberk Tanrivermis devri baslar Imparator ve tayfasi Devrinden sonra. Nagelsmann gibi genç bir Hoca ile modern futbola ilk adimlarimizi atariz

Çıkıp deseler ki biz görüşüyoruz ama daha anlaşmadık millet de bekler laf etmez.Ama yok transfer dönemi piyasadan kayboluyorlar

Levent pasif gibi duruyor da herkes Hoca gibi olamaz zaten.

Fatih Hoca gibi birinin bir daha gelmesi imkansıza yakın.

Levent baya donanımlı bir adam akademik anlamda.

Bakalım gelecek yıllar neler gösterecek...
Kisilik anlaminda aralarinda dünyalar kadar fark var ama asil mesele o degil.

Levent Sahin bence taktiksel anlamda cok zayif. Milli takimda da FT'nin yardimcisiydi ve ne rakiplerin zayif noktalarina oynadigimizi gördüm ne de futbolumuzun ilerledigini. Acikcasi Bülent Ünder'den sonra daha cok gerileme var FT'nin oyun sablonlarinda.

Bence ilk önce hocanin yanina iyi taktisyenler lazim. Yardimcilari cok zayif ve vasifsiz gibi geliyor bana. Ben olsam yurtdisindan getiririm 2-3 tane donanimli yardimci.

Antuya bakıyorum da. Nzonzi-Seri ikilisi olmaz demişler. Fernando-Ndiaye ikilisini çok ararlar yazmışlar. Biz geçen sene Fernando-Ndiaye ikilisinden ne aldıkta arayalım???

Ayrıca Nzonzi'nin defansif özellikleri Fernando'dan çok daha üstün.
Ndiaye buyuk maclarda yedek bile oturdu kotuydu diye

Antuya bakıyorum da. Nzonzi-Seri ikilisi olmaz demişler. Fernando-Ndiaye ikilisini çok ararlar yazmışlar. Biz geçen sene Fernando-Ndiaye ikilisinden ne aldıkta arayalım???

Antu ile bizim aramizda cok büyük bir vizyon farki var bence.

Adamlar Muriqi geldi diye bayram ediyorlardi biz elimizdeki gol kralina "cöp" muamelesi yapip yollamaya calisiyoruz :)

Donk kadroda olunca oh be diyorduk geçen sezon, fbliler o sıra küme düşmeme hesapları yaptıkları için bilmez.

Antu ya göre Falcao hep sakat ve bize hiç faydasi olmayacak bir oyuncuymus

Fatih hocam bir gün bırakırsa gönlümden geçen Alman gelişmeye yatkın bir teknik adam olmalı.

Bu sezon hedefliyeceğimiz bir konu da genç oyuncu satışı olmalı.
Ligde ve kupada şampiyon olmamıza rağmen bana göre puan olarak düşük seviyede kaldık (kulüp dışı nedenlerden dolayı)
Avrupa'da ise pek varlık gösteremedik.
Bu şartlara rağmen Ozan ve Onyekuru'nun değerini artırdık.
Toplam 24 milyon Euro'luk bir değerlenme.
Avrupa'da CL'de ilerleme ya da Avrupa Ligi'nde ceyrek veya yarı final görebilseydik bu 24 milyon belkide futbolcu sayısının da artmasıyla 50 milyona yaklaşabilirdi.
Bu sezon ve bundan sonraki sezonlar için her sene 3-4 genç oyuncuya şans verip bununla birlikte özellikle Avrupa'da ilerleyip oyuncu değerlenmelerini ve satış kazançlarını ilk sene 30-40 milyon civarı olmak üzere gitgide artan bir grafikle 100 milyona yaklaştırmayı hedef hâline getirmeliyiz. Böylece borçların kapanması ve elit kulüp mesabesine erişme şansını yakalarız.
Tabi bunlar için yönetim,teknik,taktik,mental yetkinlik gerekmektedir.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao ve ön libero için 2 yabancı gönderilecek bunlar diagne ve ozornwafor olursa savunma alternatifsiz oluyor, diagne ve kostas olursa forvet alternatifsiz kalıyor, kostas ve ozornwafor olursa diagne nasıl yedek olacak, bence şuan en büyük problem kimin gönderileceği.

Kisilik anlaminda aralarinda dünyalar kadar fark var ama asil mesele o degil.

Levent Sahin bence taktiksel anlamda cok zayif. Milli takimda da FT'nin yardimcisiydi ve ne rakiplerin zayif noktalarina oynadigimizi gördüm ne de futbolumuzun ilerledigini. Acikcasi Bülent Ünder'den sonra daha cok gerileme var FT'nin oyun sablonlarinda.

Bence ilk önce hocanin yanina iyi taktisyenler lazim. Yardimcilari cok zayif ve vasifsiz gibi geliyor bana. Ben olsam yurtdisindan getiririm 2-3 tane donanimli yardimci.

Ben hocanın taktik anlamında geride olduğunu falan düşünmüyorum.

Bu yeni yetmelerin uydurduğu ve kendilerini inandırdıkları bir şey.

96'da Türkiye'nin genel taktiğini değiştiren adama taktik bilmiyor diyorlar.

Neyse bu konu uzun fakat ben Levent'e güveniyorum.

Eğitimi vs. hepsi tam sadece öğrendiklerini ülke şartları ve ülke futboluna harmanlaması gerekiyor.

Gençler yanlış mı hatırlıyorum, dün sanki albayrak falcao'nun gonderisini beğenmişti sanki.. eski olan birşey miydi, yok dün beğendiyse niye üzerinde durmadık?
Bide yine dünün gelişmesiyse , billur gecildigimizi düşüncem artık, nerde kardeşim bu adam begeniyorsun postunu falan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt