Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gençler yanlış mı hatırlıyorum, dün sanki albayrak falcao'nun gonderisini beğenmişti sanki.. eski olan birşey miydi, yok dün beğendiyse niye üzerinde durmadık?
Bide yine dünün gelişmesiyse , billur gecildigimizi düşüncem artık, nerde kardeşim bu adam begeniyorsun postunu falan..
Dün beğendi

Düz mantık: Alamayacağımız, yatan bir transfer olsa o adam hâlâ beğenmezdi Falcao'nun postunu. Çok açık ki bir şeyi bekliyorlardı ve bence o şey tamam

Gençler yanlış mı hatırlıyorum, dün sanki albayrak falcao'nun gonderisini beğenmişti sanki.. eski olan birşey miydi, yok dün beğendiyse niye üzerinde durmadık?
Bide yine dünün gelişmesiyse , billur gecildigimizi düşüncem artık, nerde kardeşim bu adam begeniyorsun postunu falan..
Adam gidip Falcao ile fotoğraf çekildi r'daş foto beğenmesi keser mi bizi artık? Albayrak'a güvenimiz kalmadı.

EB6xBTHWsAIoXYY

Nzonzi Fernando'dan 2 gömlek iyi

Hoca bırakırsa yerine geçebilecek kalibreli bir Türk yok maalesef. Hali hazırda yanında duran adamlar bu minvalde kişiler değiller. Hasan ve Ümit yerine keşke Okan yardımcı hoca olarak Terim'in yanında yetişseydi. Terim hoca olarak yolun başında iken baş antrenörü olan Piontek'e dahi taktiksel anlamda kafa tutup, tartışmaya giriyormuş. Hasan ve Ümit bu çapta adam değiller.

Beni en çok heyacanlandıran hamle emre mor. O kadar kısa boylu bir oyuncunun öyle hızlı olması da ilginç. Yunus abdülkadir falan patlayıp gidemiyorlar ama emre acayip hızlı
İlginç olan, uzun boylu bir oyuncunun hızlı olması değil midir normalde

Antuya bakıyorum da. Nzonzi-Seri ikilisi olmaz demişler. Fernando-Ndiaye ikilisini çok ararlar yazmışlar. Biz geçen sene Fernando-Ndiaye ikilisinden ne aldıkta arayalım???

Ayrıca Nzonzi'nin defansif özellikleri Fernando'dan çok daha üstün.
Ya ordaki 6222 çocuklarına göre, biz kanteyi bile alsak kante - seri ikilisi uymaz derler. Medet umduklarını söylüyolar onlar da gerçeği biliyor yoksa. Kendilerini kandırmaya çalışıyorlar işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt