Burak Akçeşme
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2018
- 1.136
- 834
- 658
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görmedim ama emre kaplan kolpacısı mı yazmıs ?

Yataktan düştüm yeminle![]()

doğru. ne demiş?Ekşide ki şeref aydın doğrumu
Eksileri bölümünde yazdıkların , 200 m€ luk Pogba için de geçerliNzonzi ;
Bel boyundan dolayı kalın (Normal)
Ayak bilekleri yumuşak
Soğukkanlı
Kuvvetli
Pas isabeti yüksek
Artıları ;
-Birebir mücadelelerde kolay top kaptırmaz, yakındaysa rakibin top çalması zor olmaz (ayak uzunluğu kalça genişliği güç)
-Pas oyununu iyi yapar,savruk davranmaz,dikine isabetli pas yüzdesi epey yüksek
-Baskı kurduğumuz maçlarda oyunu geriden kusursuza yakın yönlendirir
-Kafa toplarındaki avantajı süperligin üstünde
-Çok şut atmasada uzaktan isabetli ve kuvvetli şutları var
Eksileri;
-Ortasahada kıvrak ve kısa adamlara karşı zorlanır
-Uzaktan kolay çalım yer çevik değil (vücut çalımı,ani dönüşler vs)
-İlk hamlelerinde zamanlama hatası yaparsa yaptığı fauller ağır olur yatırdığı adam yerden kolay kalkamaz (kart görme riski)
-Süperligi düşündüğünüzde fazla ikili mücadeleye izin verilmediğinden yaptığı hamlelere faul çalınması çok mümkün (özellikle omuz kalça müdahelelerinde)
-Ayakları uzun olmasına rağmen süratli değil geri dönüşlerde zorlanması mümkün (kontra yediğimizde vs)
-Rakibin preslerinde bileklerini iyi kullanıyor olmasına rağmen aslında topu kaptırmaya müsait bir görüntüsü var
Sonuç;
Eğer olursa iyi transfer, çok kaliteli kumaş...Kariyerine zaten laf yok...Türkiye ligi için fazla bile gelir avrupada ne olur izleyip görürürüz.Seri ile çok iyi ikili olurlar...
Twitterden buraya tasidim rengo twitterin yalancisiyim. Izleyen varmi su an Asporu?
Nzonzi bitti demişdoğru. ne demiş?
doğru. ne demiş?
Monchi'nin kovulma sebeplerinden biri Nzonzi.Nzonzi'yi zamaninda Monchi almis Roma'ya.![]()