Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye abarttiniz bu falcao ile albayrakin birlikte gelmesi olayını?albayrak gidip kesin anlasma saglamistir falcao ile.belki sadece bunun için gitti?falcao ile gelecek diye de olmadı pek.kendi kendinize yazıyoruz. falcao tek basina gelemiyo mu? Onu da anlamadim
sergen kafan mi güzel git baskasiyla uğraş çocuk oyuncağı mi bu işler, he abartiyorum çünkü normal bi durum değil öyle mi. herseye pozitif yönden yaklaşıyon da ciddiye alınacak bi görüşün olmuyor orta da zırva

Diagne gitmedikce hatiri sayilir bir sponsor gelmedikce ben yine yangina devam ederim

1565776054396.webp

Hah işte bizim transferlerimiz böyle oluyor. Ortada hiçbir isim yokken biri ortaya atılıyor 1 gün içinde herkes son dakika giriyor o adamda geliyor genelde bize. Ama iş uzayınca olumsuz oluyor

belki arkadaşlar linçleyecek ama Nzonzi-Seri ikilisi doğru ikili değil.En azından bir tanesi dikine katedebilen biri olmalıydı.Banega Nzonzi olsa hiçbişey demezdim.
Hocam, iki ay önce biri deseki Galatasaray şu orta sahayı kurcak.Küfür ederdim dalga geçiyorlar diye.
Yapmayalim rüyamızda görebilcegımiz adamları kadromuzda görüyoruz hala burun kıvıriyoruz.

Merak etme dikinede oynar bu 3 üçlu.Hatta diker geçerler.

Seten bu yaz cok patladi, gecen yaz donemi enfes di yaklasik butun verdi haberler dogru cikti. sadece Alanda yanildi

Ama bu sezon cok kotuydu
Bu sezon pek bilgi vermedi aslında, daha çok yorum yaptı.ucak bilgisi verdi 2 kere falcao icin.ama seride nzonzide direkt böyle yaziyo

sürekli bir seri'nin yanına lafı geçiyor da biz çok uzun süredir 4-2-3-1 oynamıyoruz ki. nzonzi o hattı tek başına tutacak geri kalan dörtlü yan yana dizilecek zaten dizilişimiz 4-1-4-1 hoca geldiğinden beri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt