- 12 Ocak 2013
- 50.992
- 60.473
- 4.323
FFP varken günü kurtarmak önemli. Kiralık filan yapacak bir şey yok. Gençlere yatırım yapılıp sabır edilecek bir yapı olmadığı için şartlar bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olması possible diyor iste neyini anlamadınNe diyor
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün sosyal medyada cıkan tepkiler üzerine orta saha transferini açıklayıp tepkileri biraz olsun azaltacaklar plan işliyodaha ne kadar uzayacak yav 2 ay oldu
Arkadaşlar nöbeti tasarruflu kullanalım.
YONETIM
Seneye ffp bitene kadar aynı şekil serbest ya da kiralık formülü ile başka oyuncular ile idare edeceğiz.Başka çaremiz yok maalesef.Seriye 18, Nzonziye 15 m opsiyon koydurduğumuza göre biliyorum almak zorunda değiliz fakat olur da almak istersek kimi satacağız acaba bu fiyatlara...
Aklıma hemen feghouli, belhanda, luyindama, marcao geliyor ama bu adamların da aynı kalite ile yerini doldurmak ciddi para ister.
Yani opsiyonlar göstermelik geldi bana biraz.
Seri Nzonzi ikilisinden taş çatlasa birini zor alırız ffp belası yüzünden. Yoksa duruma göre ikisi birden alınabilirdi
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Birisi Sprint hızı, ötekisi Dribling hızıEmre topla hızlı, bu hız kavramı çok yanlış anlatılıyor. Mesela Messi çok hızlı top sürer ama sprint koşularda o kadar hızlı değildir.
Abdülkadir, Emre'den daha hızlıdır ama Emre daha dengeli olduğu için topu daha hızlı sürer, daha doğru noktalara topu itmesiyle alakalı bu da.
oda gelsin yerli sonucta. önemli olan makul fiyata gelmesi. stoper libero iki yerde de oynar sıkışırsak. ahmet çalık mı topal mı desen topalı seçerim.Nzonzi'yi beklerken florya A kapısından Mehmet topal'ın sırıtarak girdigini görür gibiyim
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi