Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakayokoyu eleştirdiğim için baya tepki yemiştim fakat Nzonzinin eleştirecek bir tarafı yok. Falcaoyu gölgede bırakacak bir transfer, takıma uyum sağladığında Nzonzi - Seri - Belhanda üçlüsünden bu ligde top alamazsın. Seri den çok daha iyi transfer :) inşallah olur...

Akıyor maşallah dış basın.Bu hafta bitsin artık Nzonzi+Falcao hadi be uzamasın daha fazla

Beyler simdi uyandim kisa bir ozet gecsin biri hayrına. Falkao geliyor mu

tottenham-set-to-battle-it-out-with-arsenal-for-steven-nzonzi.jpg

Kalabalık Fransa orta saha oyuncuları arasından sıyrılıp Dünya Kupasında süre almış birini almaya çalışıyoruz.

Bana pek inandırıcı gelmiyor. Çok zor transfer. Roma gönderse bile Sevilla, Valencia gibi takımlar hemen sulanır bu transfere. Bize yedirmezler...

DI MARZIO

Nzonzi'nin Roma'dan Galatasaray'a geçişi şimdi tanımlandı. Taraflar sözleşmelerin kesin ayrıntılarını tamamlıyorlar. Giallorossi ile Türk şirketleri arasındaki müzakereler kapanma yolunda ilerliyor. Anlaşmada sadece kullanım hakkı için kesin rakam bulunmuyor. Fransız oyuncu, İstanbul'a ücretsiz bir krediyle transfer olacak, ikinci yıl için de her zaman ödünç alınan bir seçenek olacak, Galatasaray oyuncuya tam bir maaş ödeyecek. Giallorossi'deki tek bir sezonun ardından, Türkiye'de yeni bir deneyim olan Roma Nzonzi'yi terk etti.

Belese kiraliyoruz satin alma opsiyonu ile SUPER OLUR LAAAAAAAAAAAAA

olum bu fabrizio falcao gelmeyecek diyince hepimiz küfür ettik şimdi adam övülüyor forumda şaka gibi

antuda horuldamalar başladı

ok.gif
Diego - 14.08.2019 13:19​
bos.gif

Elin adamı falcao getiriyor nzonzi ile uğraşıyor sen mahmut irfan yapar mıyım diyorsun.
Amacınız nedir abicim sizin?
Roma bell ki gıcıklanmış bizden.artık salihden dolayı mı başka şey mi bilmem.
Veririm 1 milyon bonservis işine gelirse de ver tarihi kalk masadan.sıçarım romasına da kolarovuna da.

Git stoper işini hallet.zanka aldın ne güzel yanına aynı dilden kjaer ile uğraş.

Kolarov stopere gelecekse kjaer gelsin daha iyi.az pragmatik olun.

Git batshuayi ile uğraş.vedat falan hikaye ancak yedek olur.

Wanyama gibi kasap biri var.ver kiralık ücretini al getir.

Bu sene şampiyon olmak zorundasın. Bunun ötesi berisi yok ulan yok!!!

Bu taraftarın çektiği çile nedir lan.yazık bu insanlara.

Kanser olmaya mı geldik olm bu dünyaya. Şurda yaşayacağımız ömür ne ki.

Gıcık kaptım kolarovundan da romasından da.

Almayın bunu yetti be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt