Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nzonzi - 15 M
Seri - 18 M
Emre - 8 M

41 Milyonu nereden bulacaz

Zorunlu satın alma maddesi olmamalı.
O yüzden bakarsın performansına bu kadar paralara deymezse almazsın olur biter.Bencede hem seri hem nzozi yaşları dolasıyla bu paralar verilmez diye düşünüyorum.
Kullan geri gönder bu kadar basit.

Şu bu kadar kiralık oyuncu iyi değil gibi yorumlarının anlamsız olduğunu düşünüyorum.
Bu ffp varken en iyisi bu.ffp bitene kadar İstediğin kadar kirala bir zararı olduğunu düşünmüyorum.

Aslında hangi mevki olursa olsun fırsat tranaferi gibi yaşı genç kaliteli bir yabancı bulacaksın.Zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralayacaksın.Şampiyon. Olduktan sanra hemen alacaksın.

roma da 3.1 mio aliyor #
daha katedilmesi gerek yol var. Birdaki bulusma SALI . yine erken costuk

After just one season on Serie A, Steven NZonzi is set to play in Turkey. In fact Roma and Galatasaray are in the final stages of the negotiations for the French international, the only thing missing is the figure for the option to buy. NZonzi will join Galatasaray on a free loan, with an option for a subsequent loan the following season with the Turkish club paying all of the player’s salary.

di marzio haberi ingilizce versiyonu

ohyşşş kadroya bak, kalktı

formation-14-08-2019-13-17-23-Kopya.jpg

dev_yolcu_ucagi_saha_kalkti_h11237.jpg
Oha lan kadro fm gibi oyş

------Muslera------
Mariano--Luyindama--Marcao---Japon

-----Nzonzi---------

-------Belhanda---Seri-----
Feghouli-----------------Babel
-----------Falcao---------

Daha ne olsun

Az önce Nzonzi- Jailson karşılaştırmasını vermiştim. Şimdi Seri-Emre. Her türlü fener orta sahalarına üstünlük sağlıyoruz. Seri'nin puanının düşük olduğuna bakmayın. Premier Lig'de oynadı ve bizim ligden 5 gömlek üstün bir lig. Fenerli arkadaşlar karşılaştırmalara bakıp ağlayabilirler.

Ekli dosyayı görüntüle 55808
Bu sezon yine bize rakip olamazlar, şampiyonluk yarışında olacaklarını da düşünmüyorum ben.

Ulan eğer 2 yıl aliyorsak helal olsun helal

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt