Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
davala falcao yu takip etti. yani bunlar ölesine takip değildir umarım.

Nzonzi tam aradığımız ön libero. Seri ile birlikte ortasahanın boyu çok kısalmıştı hava topu alma sorununu da hallederiz. Ayrıca kazma bi herif değil topla da ilişkisi iyi

F.Bahcem - 14.08.2019 13:36​
bos.gif

Mesajı Gönderen: Palin:cLink:3288561
Kusura bakmasın kimse‚ 6S hayranı da demesin kimse ama Seri ve Nzonzi bu ligin içinden geçer..

Ben birsey diyecegim de hepten ziplayanlar olacak belki ama Emre Mor bence en iyi transferlerinden biri.
O cocuk bizde ki Valbuena etkisi yaratir ligin en etkili oyunculardan biri olacak bence‚ gece hayati felan gececekler Fatih Terim biryerinden kan alir onun o isler oyle kolay degil..diger tarafta Babel‚ Seri ve Nzonzi‚ forvette de Falcao olursa acik ara sampiyon olurlar. Biz zaten su halimizle sampiyonluga degil ortalara biryere oynariz.

Dün çıkarılan yangın meyvesini verdi. Ha şöyle bak keyfim yerine geldi. Yakayım bi sigara, içeyim bi nescafe.

Kaplar gelince de teşekkür ederiz.

Nzonzi muazzam transfer. Defansif yönü güçlü, fizikli bir oyuncu lâzımdım seri kisa olduğundan fiziksel dezavantaj oluyor. Ayrıca sürekli oynama alışkanlığı var nzonzinin. Gecen sene roma da 40a yakın mac oynadı. Resmiyet kazanırsa müthiş sevinecem. Nzonzi gelsin falcao gelmese bile ligi aliriz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

F.Bahcem - 14.08.2019 13:36

bos.gif

Mesajı Gönderen: Palin:cLink:3288561
Kusura bakmasın kimse‚ 6S hayranı da demesin kimse ama Seri ve Nzonzi bu ligin içinden geçer..

Ben birsey diyecegim de hepten ziplayanlar olacak belki ama Emre Mor bence en iyi transferlerinden biri.
O cocuk bizde ki Valbuena etkisi yaratir ligin en etkili oyunculardan biri olacak bence‚ gece hayati felan gececekler Fatih Terim biryerinden kan alir onun o isler oyle kolay degil..diger tarafta Babel‚ Seri ve Nzonzi‚ forvette de Falcao olursa acik ara sampiyon olurlar. Biz zaten su halimizle sampiyonluga degil ortalara biryere oynariz.

@Ibrahim Özveren Fb'liler bile Mor'u izlemek için can atıyor be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt