Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
@Ibrahim Özveren Fb'liler bile Mor'u izlemek için can atıyor be
Bu gizli cimbomlu rengim! Ben bukadarini yazamazdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Ibrahim Özveren Fb'liler bile Mor'u izlemek için can atıyor be
Yakarım lağnnnn gezegeni
Baktim aliyi istifaya, secime gitmeye çağırıyorlar. Psikolojileri cok bozuk, kolorovu alsak intihar ederler.
Bu gizli cimbomlu rengim! Ben bukadarini yazamazdım![]()

Bu yangın yapılmasa bu transfer son güne kadar açıklanmazdı çok net eminim.dün yusuf günayın yakınen tanıdığım birine sabır falan yazdığını buraya attım.Adamlar tüm yangını görüyor bence hakaret olmadan yangın iyidir
Tıpkı Seri de olduğu gibiİki günde biten transferler ne güzel ya yok foto beğendi yok dürttü bilmem ne tak diye bitti transfer.
Kim ipler yangın tayfayi 3 günde mi halloldu ki yangın tayfanın etkisi olsun. En az 3 haftadır gorusuyorlardir roma ile. Rizeden müriç almıyoruz sonuçta.Nzonziyi yangin tayfanin getirdigini idrak edelim.
O kadar laf ettin bize dün Freudcum, bak getirdik Nzonzi'yi.Bu gizli cimbomlu rengim! Ben bukadarini yazamazdım![]()
kaynak =!
Renktaşlarımıza haber verelim ortalığı yatıştırsınlar, Ersun'un nasıl bir efsane olduğunu filan yazsınlar. Comoli'nin 200 kişilik scout listesi filanBaktim aliyi istifaya, secime gitmeye çağırıyorlar. Psikolojileri cok bozuk, kolorovu alsak intihar ederler.

Ozan ve Rodri satışlarından gelen parayı kesinlikle Oneykuru'ya kullanmalıydık. Çok büyük bir fırsat kaçırdık bence. O dönem ciddi bir kriz oldu forvetsizlik üzücü gerçektende. İyi paralara kesinlike satabileceğimiz bir oyuncuydu.
Sevilla klibiymis hocam Nzonzi olayından sonra heyecandan monaco formasi sandım. Sevilla klip yapmış@Eray Emeklier kaynak reis?