Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
ali naci bir kere daha patlarsan anam avradım olsun bulur seni vururum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim ipler yangın tayfayi! Tekrar yazayım da.
Isin ilginc tarafi simdi yangin yapanlar olasi falcao transferinden sonra hic birsey yasanmamis gibi davranacaklar herseyi unutacaklar
Daha önce bunu seri transferinden sonra gördük,sirf baskalarini germek icin troll amacli paylasimlar yapmayin
Transfer Planlamasi veya bu tarz elestiriler yapanlara saygim sonsuz,onlarin sayisi forum da az ama bunu da belirtmek lazim
Kim ipler yangın tayfayi 3 günde mi halloldu ki yangın tayfanın etkisi olsun. En az 3 haftadır gorusuyorlardir roma ile. Rizeden müriç almıyoruz sonuçta.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tutan: Muslera
️Atan: Falcao
Takımın başında-kenarda: Fatih Terim
evet bende şimdi gördüm.
Nzonzi de son aşamaya gelinmiş 1+1 kiralıkYine ne oldu da bir anda forum umut doldu. Falcao ve Nzonzi ile ilgili ne gelişmeler var? Biri özet geçebilir mi?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yine ne oldu da bir anda forum umut doldu. Falcao ve Nzonzi ile ilgili ne gelişmeler var? Biri özet geçebilir mi?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam on liberoya nasil adam istersiniz deseler direk nzonzi nin ozelliklerini sayardık. Öyle muhtesem bir transfer buNzonziyi 90 dakika ilk defa Sevilla - Başakşehir maçında izlemiştim. O kadroda göze çarpan ilk oyuncuydu. Ortasahada 1.96 boyuna rağmen inanılmaz teknik ve soğukkanlı, defanstan bütün topları alıp dağıtan bi arkadaştı. Karşıladığı ortasahalar ise korkudan yanaşmıyordu bile adama. Resmen General gibi bi herif. Ayrıca hiç fiziğine aldanmayın toplada hızlı dönebiliyor. Oyun zekası üst düzey ve bezdirici bir tipi var. Yani bir ön libero da olması gereken herşey var.
Olur ederiz.ustat transfer dönemi sonunda hesap kitap işleri hakkında istişare edelim derim.