Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao’yu bekliyorduk simdi birde nzonzi cikti

Sabirli bir sekilde bekleyecez yapacak birsey yok

Bayagi tecrubeli bir takim olduk,sadece stoper hattimiz genc.

Emre Mor’u ilk 11 oyuncusu olacak inaniyorum onu da yazmak lazim

Mevcut oyuncu kadrosundan tempolu baskili bir oyun beklemek yanlis olur ama topla oynama yüzdesi yuzde 65’lere gelmesi lazim ayagi temiz oyunculardan kurulu bir takim olduk
Seri Belhanda-feghouli hızlı paslasabilir.emre mor da sürat katacaktır.ama sanırım hızlı oyun için bekler önemli

Mesajı Gönderen: Critical Thought:cLink:3288602

Antu´da abuk subuk şey çok‚ ama çok da iyi bir akıl var aslında‚ bir yolunu bulup‚ kulübü yönetenlere bunları güzel bir formatta ulaştırmak mümkün olsaydı keşke.

Cold_fire‚ Ertem‚ Yozgatlı‚ Mitrenga‚ Faith‚ Fredette‚ sen‚ aklıma gelmeyen birkaç arkadaş daha‚ her sene Mart - Nisan gibi uygun potansiyelli oyuncularla ilgili sunup hazırlayıp yönetime göndersek‚ hayrına‚ fikir bile verse inanıyorum çok işlerine yarar.

Fantezi işte‚ ama cidden böyle düşünüyorum.
evet kahkahalar ile altımıza sıçıyoruz.

:asd: :asd: :cigara: :cigara:

ok.gif
everton_755 - 14.08.2019 14:15​
bos.gif

Aynı dili konuşan orta saha yaptılar..bi kısa 8 bi öküz gibi 6 yaptılar..öyle 200 kişilik listeyle falan olmuyor o iş..ne desek boş

Beyler Diagne gittiği an Falcao gelir, Diagne’yi satamazsak son güne kadar Falcao’yu bedelsiz almayı kovalayacağız FFP nedeniyle. Gecikmesinin sebebi budur kanımca.

Bu arada N'zonzi ye kadro dışı kaldığı bilgisi sms ile gelmiş. Çok zoruna gitmiş. Ligi 6nci bitirdiği için lig dışında bişeyi olmayan Roma tekrardan gençlesmeye gidecekmis bu sezon. Maaşı ve yaşı yüksek kim varsa satılacak veya kiralanacakmis

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

"Roma Nzonzi'yi kiralama bedeli olmadan Galatasaray'a kiraladı. Nzonzi için Roma'yla Galatasaray neredeyse anlaştılar. Türkler sadece Nzonzi'nin maaşını ödeyecekler. Galatasaray Nzonzi'nin hem satın alma opsiyonuna sahip olacak, hem de isterse onu seneye tekrar kiralayabilecek."

La Roma piazza Nzonzi al Galatasaray: i turchi pagheranno l'ingaggio

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
her açıdan mükemmel transfer . şahane ya eğer böyleyse =)

Nzonzi Melo gibi agresif mi iyi top kapiyor mu iyi basiyor mu? Anlatirmisin
Melo gibi Ndiaye gibi pres yapmaz. Agresifliği yeterli. Şöyle anlatayım Ndiayenin karşılaşmak isteyeceği en son oyuncu tiplerindendir. Pres yapan rakibi sahada it gibi gezdirir, ayağından top alamazsın. Çok rahat pres kırar, hava topu bırakmaz. Topsuz oyunda etkili. Önünü açık bırakırsan 30 metreden şut atar. Aynı profilde oyuncu değiller ama kalite olarak çok önde. Meloyu ayrı tutuyorum, o dünya tarihindeki en iyi ön liberolardandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt