Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antudan
'İgs nin a q ama ‚yönetim de karşı hamle yapmalı .aldıkları Nzonzi Sevilla roma da ilk 11 adamı ‚dünya kupası finalinde oynamıs adam ..biz neden 6 numara almıyoruz ? Hala Mahmut haberi çıkıyor ...üzülmemek karamsarlığa düşmemek
elde değil

Aynı dili konuşan orta saha yaptılar..bi kısa 8 bi öküz gibi 6 yaptılar..öyle 200 kişilik listeyle falan olmuyor o iş..ne desek boş

Adamlar uçtu gitti bu saatten sonra toparlanacak bir şey kalmadı zaten.

Ali Koç istifa da etmez yani sonraki sezonu da çöpe atacağız ve sonra da futbolla alakalı birinin başkan olması için dua edeceğiz.

Denizli maçından korkuyorum niyeyse klasik deplasman sorunum gerçi.ama işte takımda ortasaha ve forvet yok ya ondan.seriyi yine 6 numarada izlersek o da üzüyor.jimy de ortada yok kaç maçtır.babel forvete hapsedildi.feghouli hasta.emre mor ilk 11 çıksın istiyom bi de.nasil kazanacağız biz bu maci

N'zonzi reisin imza törenine bir dansöz şart

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

SON DAKİKA:Yangın Tayfa (temsili)

ezgif-1-6167dc0050d9.gif

Yangın Tayfa'ya laf yok ama aramızda olan rakip takım taraftarları bunu fırsata çevirip yönetim ve teknik ekibe laf söylemesinden rahatsızım.Kötü zamanlarda ortaya çıkıp laf söyleyenlere diyorum..

Ortsahaya 6 numara transferi falcao transferinden daha elzem bir transferdi. Çünkü hazırlık maçlarında o dağınık görüntümüzün sebebi 6 numaranın olmamasıydı. Bu açığı Nzonzi yi alarak kapatmak çok çok iyi bir transfer başarısıdır.

Temposu yüksek bek de alınsa fena olmaz sanki

Iki as bek temposuz

Linnes vasat Şener de rotasyon için alındı.

Nzonzi geldi sanırım yabancı kaynakların çoğu bitti diyor hayırlı olur inşallah eksiğimiz olan mevkiyi üst düzey biriyle doldurmuş oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt