Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadro iyi güzelde yıllık başarı hedefleniyor sanırım seneye tümden degişçek bakalım nasıl başarıcakları o geçişi

Falcao
Babel Belhand Feghouli
Seri Nzonzi
Xxx Marcao Luyi Sener
Muslera

Keske hic beklemedigimiz bi anda aniden bi sol bek ya da sag bek transferi yapsalar

Evet arkadaşlar çok defa söylediğim gibi sakin ve güvenli bir şekilde bekleyin en iyisi yapılacak demiştim. Falcao ve n’zonzi tamam. Kaldı scout forvet, sürpriz kanat ve yedek stoper bunlar içinde yoğun mesai var. Mehmet özcan yalanlaması kasıtlı yapıldı. Onunlada anlaşma tamam. Saygılar.

IMG_20190814_144745.webp

Evet arkadaşlar çok defa söylediğim gibi sakin ve güvenli bir şekilde bekleyin en iyisi yapılacak demiştim. Falcao ve n’zonzi tamam. Kaldı scout forvet, sürpriz kanat ve yedek stoper bunlar içinde yoğun mesai var. Mehmet özcan yalanlaması kasıtlı yapıldı. Onunlada anlaşma tamam. Saygılar.

?

kaynakiniza @Musap Aydinli ya PM olarak bildirmeniz lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt