- 3 Haziran 2015
- 57.467
- 66.702
- 4.143
Rodop uzun zamandir yayin yapmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayew 2 tane atmış yalnız ?öyle bişey yok. şu rodop salağına prim verip duruyor bizim taraftar ya ne kadar salaklar
Ezikbahçe.
Bunlar kadar loser bir takım yok.
#LoseLose

Abd biraz kassa futbolda iyi yerlere gelebilir ama sallamıyorlar fazla
mariano ve nagatomolu kadronun efsane olma ihtimali yok
nerde yazıyor. adam maça bile çıkmadı yaAyew 2 tane atmış yalnız ?

efl cup'ta northampton'a 2 tane atmis dün. 4. lig takiminerde yazıyor. adam maça bile çıkmadı ya
Sturridge'in amcası, annesi ve ailesi Trabzonspor'un daveti sonrası Trabzon'a gelip şehri görecek. (TRT Spor)
nerde yazıyor. adam maça bile çıkmadı ya
lig maçını kastedmiştim. 4.lig takımına atsa nolur çöp herif. sonuçta ligde 2 maçtada oynayamamışefl cup'ta northampton'a 2 tane atmis dün. 4. lig takimi
kiralık vermezler mi acaba nzonzi ile paket
alırsak kuşlar ölür Adam haklı hiç bir normal gs taraftarı fake hesap kurup yusuf günaya hakaret etmez hani güncel tartışmalardan dolayı albayraga başkana felan eleştiri gelirde normal taraftardan bu adama gelmez bunlar paralı troll ler liseli tayfanın büyük ihtimal..
Hakim sanığa sormuş:
-Uluslararası kaçakçılık suçu ile suçlanıyorsun. Tüm deliller aleyhine. Söyleyecek bir şeyin var mı?
Sanık boynunu bükmüş ve,
-Aman hakim bey, demiş.. Ben Fenerbahçeliyim. Uluslararası ne gibi bir faaliyetim olabilir ki biz edirne dışına çıkamadık ki..
Swansea City vs Northampton Town, 13.08.2019, Lig Kupası | Mackolik.com lig kupası maçında atmış 13 Ağustosnerde yazıyor. adam maça bile çıkmadı ya