- 24 Mayıs 2009
- 17.355
- 20.344
- 2.643
Forum üyesi ve böyle iğrenç bi paylaşım ile ilgili fikrini elbette söyleyecek.Sana mı soracaklar? Sen kimsin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum üyesi ve böyle iğrenç bi paylaşım ile ilgili fikrini elbette söyleyecek.Sana mı soracaklar? Sen kimsin?
Monaco salmadığı için kafayı yiyorum işte.Neden kafayi yiyorsun Falcao gelmek istiyor Monaco salmiyor kafayi yiyecek bisey yok
seviyeyi düşürmeden
nzonzi
falcao
eleke
ertuğrul
mehmet özcan
ile transferi kapatalım lütfen.
Zoruna mı gitti?öyle bişey yok. şu rodop salağına prim verip duruyor bizim taraftar ya ne kadar salaklar
yalanlandı ancak pazarlama taktiğidir diye kendimi avutuyorum.mözcan yalanlanmadı mı
ne ayaksın yiğenim. noldu birden celallendinZoruna mı gitti?
Bayram sürecinde yoktumRtas sana atarlanmak da biraz cesaret isterne ayaksın yiğenim. noldu birden celallendin
naptınız bu foruma ya herkes cesaret hapı içip gelmiş ters ters cevap verip duruyor millet
Özet geçene like verilirBayram sürecinde yoktum
Nzonzi gelecek gibiÖzet geçene like verilirBayram sürecinde yoktum
Dalga mı geçiyorsun şuan, ne öyle bir şey yok? Gayet de var Ayew 2 gol atmış. Valbuena da Başak'a karşı döktürüyor.öyle bişey yok. şu rodop salağına prim verip duruyor bizim taraftar ya ne kadar salaklar
8-0FT ve biz Italyanlari severiz, cok tokatlamisizdir. Real Madrid maclari desen hep cekismeli gecmistir. Bu grupta bir tek City imkânsiz olur, belki sans yanimizda olur veya yedeklerle cikarlarsa. Ama her mac gerilim, her mac aksiyon, müthis olur![]()