Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.143
- 4.969
- 823
Kap gelir mi? Pek havası yok sanki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis NZonzi bizde. Seten, DiMarzio vs yazdı. Her an KAP gelebilir. Falcao eli kulağında. Ben Yedder'i aldı Monaco. Her an açıklama olabilirÖzet geçene like verilirBayram sürecinde yoktum
Sağ bek için şöyle Aurier gibi fizikli sert kanadı boydan boya kullanabilen bir oyuncu lazım. Mariano gibi müthiş tekniği olmasına oradan oyun kurmasına filan gerek yokValla marianoyu bu sezon hızlı vasat adamlar bile delik deşik eder. Hadi nagatomo hucum katkısı yok ama savunması epey iyi
Sağ bek için şöyle Aurier gibi fizikli sert kanadı boydan boya kullanabilen bir oyuncu lazım. Mariano gibi müthiş tekniği olmasına oradan oyun kurmasına filan gerek yok
Bu kadar durağan oynayan takımımıza hızlı fizik/kondisyon seviyesi yüksek bek oyuncuları lazım bizim takıma
kardeşim anlatamıyorum heralde. ayew 2 lig maçında 1 dakika bile oynamış mı -hayırDalga mı geçiyorsun şuan, ne öyle bir şey yok? Gayet de var Ayew 2 gol atmış. Valbuena da Başak'a karşı döktürüyor.
Sen sevmiyorsun diye bir tweet'ini atınca salak mı oluyoruz?
marcao mu?ona laf edenler ergenler.ortasaha yol geçen hanıyken stoperlere laf edilmez.bekler formsuz üstüne.kolarov stoperde olmazAslında Kolarov'u alsak hem sol bek, hem sol stoper olarak oynatabiliriz duruma göre.
Malum şu günlerde en şikayetçi olduğumuz oyuncular Nagatomo ve Marcao.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aşırı yaşlı 85 li falcao ile zaten zorladık yaş sınırını ..Aslında Kolarov'u alsak hem sol bek, hem sol stoper olarak oynatabiliriz duruma göre.
Marcaoyu satsaydık iki yıllıgına alınabilinirdi stoper olarak oynatılır nagatomunun eksiklerini de kapatırdıAslında Kolarov'u alsak hem sol bek, hem sol stoper olarak oynatabiliriz duruma göre.