Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya cidden seriyi 3.stoper gibi oynatırken ve yine ortasaha bomboşken,son fiorentina macında hücum hattı zerre geri dönmezken,bekler formsuzken stoperlere laf atmak nedir ya?donk 2 golü izledi mesela,hiçbiri maçı takmadıki.üstelik takıma aşırı yükleme yapıldı.beyinler ayaklara sözünü geçiremiyo.çok yorgunlar.bu konudaki eleştiriler çok ahmakçaydı.önliberomuz yoktu,forvetimiz yok hala.feghouli böbrek tası düşürdü,hoca fıtık aldırdı falan.diagne yeni geldi.belhanda tatili yarıda kesti.takım takım degil daha...çok eksiğimiz var.hazırlık macları faso fiso.

EB8FG9uXsAAjZX6

Adamlar Ben Yedder'i aldilar hala salmiyorlar Falcao'yu. 40 milyonluk adami yedek mi oturtacaklar.

Zaten Metz ile oynuyorsun gören de PSG falan zannedecek rakibi.

Marcaoyu ve linnesi satsak
Ozorn ve mitroyu kiralasak
Muslera
Mariano. Lyundama. Kolorov. Nagatomo

Nzonzi. Seri
Feghouli. Belhanda. Babel
Falcao
Yaparız.Seneye diagne satar bekleri yenileriz.

kardeşim anlatamıyorum heralde. ayew 2 lig maçında 1 dakika bile oynamış mı -hayır

kıçı kırık 4.lig takımına karşı 2 gol atmasına birşey diyorsanız bilemem. bizim türkiye kupasında çemişgezeksporla oynarken muğdatın 2 gol atması gibi düşün olayı.

öyle yada böyle ayew fbde iken 5 gol atmış. abartılacak bişey değil yani ayewin 2 gol atması. bu arada rodop denen herifin 2-3k takipçisi vardı bizim taraftar iyi prim veriyor herife. ve bu rodop 1 sene öncesine kadar yasaklanmıştı bizim klüp tarafından. anlatmak istediğim bu sadece. salak salak adamlara prim veriyorsunuz. rodop denen bunak herif 2 aydır bodrumda neyin haberini yapıyor bunuda anlayamıyorum
Ne olursa olsun. Rodop fenere laf sokmuş sonuçta. Prim de verilir destek te olunur.

Falcao nzonzi falan konusuyoruz da
Şu da şurda dursun

mehmet özcanla keisnlikle ilgiliyiz bence.gereksiz bi açıklamaydı o.ihenachio kiralansa keske yedek forvete.sturrdige bile olur.elekeye para gömeriz diagne giderse.

kardeşim anlatamıyorum heralde. ayew 2 lig maçında 1 dakika bile oynamış mı -hayır

kıçı kırık 4.lig takımına karşı 2 gol atmasına birşey diyorsanız bilemem. bizim türkiye kupasında çemişgezeksporla oynarken muğdatın 2 gol atması gibi düşün olayı.

öyle yada böyle ayew fbde iken 5 gol atmış. abartılacak bişey değil yani ayewin 2 gol atması. bu arada rodop denen herifin 2-3k takipçisi vardı bizim taraftar iyi prim veriyor herife. ve bu rodop 1 sene öncesine kadar yasaklanmıştı bizim klüp tarafından. anlatmak istediğim bu sadece. salak salak adamlara prim veriyorsunuz. rodop denen bunak herif 2 aydır bodrumda neyin haberini yapıyor bunuda anlayamıyorum
Bas git

100 takipçili hesaplar paylaşılıyor Rodop paylaşılınca bir yerine mi battı, adamın gayet de bildiği şeyler de var, mesela yakın bir zamanda herkes Şükrü Hanedar İngiltere'de Bakayoko ile görüşüyordu derken o bunları söylemişti:

Adama ayılıp bayıldığımdan değil salladığı da oluyor. Ama burada zülfo ağanın götünü paylaşırken Rodop mu sıkıntı?

Alt tarafı öylesine mizah yapmış, ortalığı saçma sapan germeye lüzum yok.

Cok fazla olduk nzonzi ve falcaoyla beraber

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt