Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan yangin tayfayi söndürdüler yine bir sey cikmadi bugün iyi mi...

Sözde Falcao da bitmisti 1 aydir bekliyoruz.

Super kupa nedeniyle bütün gözler istanbuldayken bugün kap gelip güzel bir video ile transferi duyurmamız lazım.Prestij açısından kaçırılmaması gereken bir fırsat

Bugün KAP gelmez.

Bu herifler şimdi Falcao'ya veda mı edecek o maçla birlikte (!), uzattılar da uzattılar arkadaş.

Bas git

100 takipçili hesaplar paylaşılıyor Rodop paylaşılınca bir yerine mi battı, adamın gayet de bildiği şeyler de var, mesela yakın bir zamanda herkes Şükrü Hanedar İngiltere'de Bakayoko ile görüşüyordu derken o bunları söylemişti:

Adama ayılıp bayıldığımdan değil salladığı da oluyor. Ama burada zülfo ağanın götünü paylaşırken Rodop mu sıkıntı?

Alt tarafı öylesine mizah yapmış, ortalığı saçma sapan germeye lüzum yok.

ben şahsen sevmiyorum çünkü 2015 civarında dursun özbek'in kaos zamanlarında bildiğin klüpteki her boku yalan ve abartarak medyaya yayan ve kaos ortamı oluşturmayı seven biri. zamanında daha çok magazinsel takılıyodu şimdi transfer haberi paylaşarak ego tatmini yapıyor. bu forum bazen beni şaşırtıyor çok çabuk unutuyorsunuz eskileri. ben adama inanın veya inanmayın demiyorum ama herif ağır şizofrenin teki. 70 yaşında aylardır bodrumda olan birisini çok ciddiye alıyorsunuz.

dandik hesaplarına ben paylaşmıyorum bu arada ben paylaşıyomuş gibi yazmışsın. ben twitterda bi şeref aydına bi evren göze birazda haluk yürekliye inanırım gerisinin ne yazdığı umrumda değil. forumdakilerde bi garip geçen sezon hocanın ifşaladığı adamları göz göre göre koyuyolar foruma çok garip

Ulan yangin tayfayi söndürdüler yine bir sey cikmadi bugün iyi mi...

Sözde Falcao da bitmisti 1 aydir bekliyoruz.

dün ''yarın gelecek, süper kupa maçı için türkiyede bulunan avrupa spor basınına karşı reklam olacak'' deniyordu. her zamanki gibi balon çıktı tabi. ;D

Fenerli taraftarlar muriqi alinca ali koc ve comolliyi bir anda monchi gibi gorduler ama zaman onlara gercegi gosterdi netekim orda bir yasak asktan dogan bir gonul iliskisi vardi ve bu yuzden kolayca transferi bitirdiler

bakıyorum herkes bir nzonzi haberine tav olmuş. yangın falan kalmamış.

bence balon bu haber salmayın kendinizi, meydanları boşaltmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt