Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tanrı’ya her gün iyi bir orta saha için dua ederdim, bir gün tanrı’nın çalışma prensibinin bu olmadığını anladım ve nzonzi'yi bedavaya kiraladım

EBTNpznXoAERv1k

Kendi açımdan kalan transfer beklentilerimi yineleyeyim
Gelenler
Falcao + bonservisiyle scout forvet + Mehmet Özcan. Bir de gurbetçi transferi olabilir

Gidenler
Kostas, Diagne, Ozornwafor, Taşdemir

Evet şimdi ciddi olarak okursak, iki-üç tane polyannacı kalmış Antu'da. Seri transferi pek umurlarında değilmiş ama Nzonzi iyi olmadı diyorlar, Falcao da gelirse Ali Koç boşuna transfer yapmasınmış, Aziz Yilıdırm bunun yanında Ferguson kalıyormuş, 60 milyon piyasa değeri farkından şikayet ediyorlar.

Arada tek tük Fernando>Nzonzi diyenler var. Biz Balotelli, Kjaer Gustavo, Kolaraov alalım bunların içinden geçeriz diyenler artık beceriksiz yönetim 3 aydır Kolarov'u alamadı diğerlerini mi alacak diye köpürüyorlar.

İngilizce bilmeyen Apo transferde döktürürken bunların Demiyın Komollisi ne boka yarıyormuş efenim öyle diyorlar.

Tabi bir de klasik Mhk lobisi de bunları desteklerken bu kadroyla şampiyonluğu bırakmazlar gibi söylemleri var fındık kadar beyinleriyle boş atıyorlar.

Birisi ben Gs yerinde olsam hızlı bir bek ve stoper alırım Avrupa'da sıkıntı çekebilirler demiş şaşırdım.
Antuda özet böyle.

Yürüyün be :asd:

ok.gif
Arthur Zico - 14.08.2019 19:26​
bos.gif

Şimdi şaaaak diye açıkayacaksın kolarovu şaşıracaklar ondan sonra baktın yetmedi şaak diye kjaeri açıklayacaksın o da olmadı millet sende para var zannedecek şaak balotelli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt